LITE NYTT

Ja, har nu bestämt mig för att försöka få iordning på bloggen. Jag vill att mina läsare ska tycka att det är roligt att gå in på min blogg, bli inspirerade eller bara kika runt och lite! Så jag hade tänkt att ni ska få hjälpa mig lite här, vad tycker du är jag ska införa för att just du ska ska bli inspirerad eller tycka det är roligt att läsa?
Hade planerat in att fixa iordning en ny bloggdesign i helgen, fräscha upp allt lite bara (; Har också tänkt starta något som "Dagens Tips", eller "Isabelle Tipsar", ja jag vet inte än. Kanske någon tävling eller så? Gör bloggen mer intressant helt enkelt. Försöka att bara lägga ut riktiga kvalité bilder och ordentliga inlägg varje dag. Kanske lite frågestunder då och då också. Ja, kommentera gärna vad ni tycker är roligt att läsa på en blogg, och vad ni tycker jag ska införa! 
-Isabelle

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker det skulle vara roligt med tips och sånt. Asså tips om allt typ smink outfits musik filmer ja allt

2013-10-10 @ 20:33:32
Postat av: Agata

Jag har alltid tyckt om det du skriver på din blogg. Det är kul att få veta vad du gjord och vad som är på gång. Jag tycker verkligen att du ska starta en tävling där du har t.ex. tre vinnare som vinner något roligt pris. Det man ska göra för att vinna är t.ex. följa dig på insta, gilla dina bilder, gå in och Läsa dina inlägg mm. Det är viktigt att du ska göra det du tycker är kul. :)

2013-10-11 @ 10:46:48
URL: http://agataschioce.blogg.se
Postat av: Maja ♥

- Det är ett egendesignat skal från caseapp.se med mitt motto på ;) Jag kopierar in länken till ett inlägg där jag visar det :D

Länk: http://lillmajja.blogg.se/2013/october/nytt-skal.html#comment

2013-10-11 @ 11:10:26
URL: http://lillmajja.blogg.se
Postat av: Julia

Jag tycker det skulle vara bra och kul om du skulle prata om prudukter, alltså typ smink sånna saker som tjejer använder helt änkelt.

2013-10-11 @ 11:29:18
Postat av: Annika

SV: tack så mycket :) Här kan du läsa mer om min kamerautrusning: http://blogofphoto.webblogg.se/category/kamerautrustning.html

2013-10-11 @ 12:51:00
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0