Isabelle Tipsar - Clear-up strips

Måste tipsa om dom här små remsorna som tar bort alla fula porer och får hyn att se riktigt frisk ut! 
Det är som sagt remsor som man lägger på de område man har mycket pormaskar (oftast är det T-zonen). Fukta innan du lägger på remsan! Låt de ligga på tills det stelnat ordentligt, sen är det bara att dra av! Det gör lite ont, men dra långsamt då. Man ser jätte stor skillnad och jag brukar använda det en gång i veckan. Dom finns på Kicks för ungefär 60kr, värt varenda krona!
 

Jätte viktigt med Vatten

Jag är själv jätte dålig på det, men försöker i alla fall (; 
Det är så himla viktigt att dricka vatten! Vatten är bra för allt egentligen, hyn, håret, naglarna osv. Jag har hört att man ska dricka ungefär 8 glas vatten om dagen, men ja, det är ju beroende på hur stora glasen är haha (; 
Man ska inte dricka för mycket vatten heller, det kan skada njurarna, men lagom mycket är bara bra för oss! Jag dricker knappt vatten alls om dagarna, vilket inte är bra. Så ett litet tips från mig är att dricka lagom mycket vatten varje dag! 
Men visst är det tråkigt med ett vanligt glas vatten bara? 
Jag brukar ha i lite cintron i ibland, eller varför inte gurk-vatten? Supergott! Jag är också så himla barnslig så jag ÄLSKAR att dricka ur sugrör, det blir mycket roligare att dricka då haha! 
 
 

Isabelle Tipsar - Fuzzy Socks

Jag måste bara tipsa om Fuzzy socks, antar att nästan alla vet vad det är haha, men tänkte tipsa om dom ändå (;
Hur kan man leva utan dom på hösten/vintern? Älskar att ta på mig mina fuzzy socks och mysa ner mig under en filt. Det är bara något som hör till den här årstiden, eller vad säger ni? 
 
 

Dagens Hiss & Diss 19 november

Dagens Diss
Jag dissar skolan idag. Jag blir så sjukt stressad av allt, och så sjukt trött. Behöva gå upp tidigt på morgonen, vara i skolan och försöka få in en massa i huvudet, usch! Och jag känner mig aldrig riktigt ledig heller, på helger pluggar jag, efter skolan pluggar jag. Jätte jobbigt, och jag ställer sjukt höga krav på mig själv, blir bara stressad tillslut. Nej, STOR diss till skolan!
 
Dagens Hiss
Jag valde att hissa husdjur idag, för visst är det helt underbart att ha en liten lurboll som vill gosa? Jag har själv en liten pudel som är så himla mysig. Vaknar upp på morgonen av att hon vill mysa och bli kliad och kramad, bästa känslan! Tycker synd om de som inte har något husdjur alls, de är ju så härliga! Självklart blir jag sjukt irriterad på henne ibland, men älskar henne huuur mycket som helst! :* 
Så hissar verkligen husdjur, bästa som finns! 
Min underbara lilla pudel, älskar dig! :* 
 

Apptips - Scare my friends

Nora (http://norabj.blogg.se/) tipsade mig om den här roliga appen. Nora lurade mig och jag blev livrädd haha! 
Det går alltså ut på att skrämma andra. Det ser ut som ett sånt här "tankespel", där personen måste vara koncentrerad, och i hemlighet spelas allt in från framkameran på mobilen. Helt oväntat kommer ett sånt där superläskigt ansikte upp och skriker. Haha, det är så roligt att kolla på videon efteråt! 
Ett tips om man vill ha sig ett gott skratt och få skrämma sina vänner lite (; 
 
 

Best Friends

 
 
 

Isabelle Tipsar - Bloglovin

Jag vet att det är väldigt många som redan använder det, men för er som inte gör det tipsar jag om att skaffa det! Helt gratis att bli medlem, man kan bli medlem via E-post eller facebook. 
Där kan man följa vilka bloggar man vill, så i stället för att behöva gå in på alla bloggar man läser för att se om de har uppdaterats kan man istället skaffa bloglovin där de nya inläggen av de bloggar man följer kommer upp när de publicerats. Man behöver inte ha en blogg för att ha bloglovin, och det finns som app så man kan ha det i mobilen. Man kan också koppla sin blogg till bloglovin om man vill de. Superlätt och superbra! Stoort tips till er som inte redan har det! 
 
 

Få bort de torra med olivolja

Är dina nagelband torra och fula? Ett billigt och smart tips är att doppa naglarna i varm olivolja. Häll upp olivolja i en liten skål, eller en liten kopp. Värm det en stund i mikron, sen doppa ner fingrarna där i ungefär 10 min, skölj av den oljan som är kvar på fingrarna, och sen har du mjuka och fina nagelband! Superenkelt och ett billigt alternativ i stället för dyr nagelolja! Olivolja är ju också något nästan alla har hemma, så det kan inte bli enklare än så! Man behöver inte heller värma upp den, men det blir bäst resultat om man gör det! 
 
 

Dagens Hiss & Diss 13 November

Dagens Diss
Jag dissar att vara sjuk idag! Jag var sjuk nästan hela förra veckan och som värst var det på helgen. Det var ju bara en förkylning, men ändå, så sjukt jobbigt! Man orkar inte med någonting, näsan bara rinner, halsen och huvuden gör ont och man kan inte göra något annat än att bara ligga ner. Det ända man vill är att bli frisk igen, så sjukt jobbigt. Och inte tala om att vara magsjuk, usch! Sen finns det andra jätte hemska sjukdomar, vilket inte heller kan vara speciellt roligt. Så jag dissar att vara sjuk, STORT! 
BILD LÅNDAD FRÅN WEHEARTIT
 
Dagens Hiss
Det är så sjukt mysigt med höst och vinter när man kan tända upp en massa ljus och bara mysa ner sig i en varm filt med favorit sockorna och kolla på film med varm choklad. BÄSTA! Så idag hissar jag mysiga höst och vinter kvällar. Vinter och höst är dom absolut mysigaste årstiderna! Så en super STOR hiss till dom! 
BILD LÅNAD FRÅN WEHEARTIT
 
 

Boyfriend Jeans

Visst är dom här boyfriend jeansen från nelly galet snygga? 
Klicka på bilden för att komma till nelly.com
 

Apptips - Jelly Splash

Tänkte tipsa om det här super roliga spelet, Jelly Splash. Så himla kul, nästan som Candy Crush fast roligare haha! Definitvt något man kan fördriva tiden med. Finns många banor och det blir bara svårare och svårare. Jelly Splash finns både på android och app store, och det är helt gratis att ladda ner!
 
 
 
 

Isabelle Tipsar - BB cream

Tänkte tipsa om att använda BB cream i stället för foundation. Jag tycker själv att en bra BB cream känns mycket lättare och fräschare att använda än foundation. Det känns knappt som man har smink på sig, men ändå är det täckande och ger hyn mer lyster. Det täcker ju inte alls lika bra som foundation, men då är det bara att använda concealer på de ställerna man vill ha mer täckande. Det finns BB cream concealer, vilket också känns lättare än vanlig. Men sen är det ju varierande från person till person vad som funkar bäst. Men jag tycker att om man vill köra på en lite lättare och mer naturlig stil så funkar BB cream bäst! 
Jag använder inte bas sminkning nästan alls längre, men när jag gör det så använder jag min BB cream & concealer från Garnier! 
 
 
 

Underbara måndag..

Allt bra med er idag? Jag mår väl lite sådär, haha. Men ska kämpa mig igenom dagen, kommer nog gå fint! :') Såg att på spanskan som vi har sista timmen ska vi jobba med att böja verb, gud, min hjärna kommer inte hinna med att tänka.. hatar grammatik haha! (; Helt slut, vill bara gå och lägga mig igen haha (; Men det ska jag inte göra, ska knapra i mig en ipren och dra iväg till skolan, punkt slut! (; Hinner inte skriva så mycket, men kommer uppdatera senare idag :)

Att vakna upp till kommentarer som den här, underbart! Tack så jätte mycket ! :') ♥ 

http://eweman.blogg.se/

 

 

 

 


Söndag 10 November 2013

Det har varit en superlång dag idag! Söndagsångest har jag också haft :/ 
Ont i huvudet och halsen just nu, förkylningen vill inte ge sig helt! :c Har egentligen inte gjort mycket alls idag, fixat med bloggen och slappat, inte konstigt att dagen varit så seg, jag gör ju ingenting haha! ;) 
Imorgon är det skola, ser inte direkt fram emot de haha, men Måndagar brukar gå rätt så fort ändå :) Får ju också veta vad jag fick på spanska provet imorgon, nervöst hehe (; 
Nu ska jag nog sova, helt slut, och sen är det bara att gå upp imorgon och släpa sig iväg till skolan!
Ni får ha en bra Söndagskväll :') 
 
 

Oh, so now I'm invisible to you? That's cool. I've always wanted a superpower.

Idag mår jag äntligen bättre! Täppt i näsan och så, men är inte alls lika hängig som jag var igår! Så himla skönt, kommer nog överleva morgondagen då (; 
Idag blir det fix med bloggen, fixa tidsinställda, fota lite och om jag hinner ska jag fixa design också. :D 
Det är väl de enda på schemat idag, ska ta det lugnt också, så jag inte blir värre igen (; 
Vad ska ni göra idag?
Drömde förresten en jätte konstig dröm. Fatta ingenting av den haha! Hatar när det blir så, när man vaknar vet man liksom inte om det var en dröm eller om det har hänt på riktigt.. :o 
Ja, blir ett kort inlägg nu med, men har liksom inte något intressant att skriva, men det kommer nog lite något inlägg med tips eller så idag, så håll utkik! ;) 
 
 

Lördagskväll

Förlåt för väldigt seg bloggning, och väldigt sega svar på kommentarer! Har legat i soffan från 7 imorse till 3 nu i eftermiddag, inte orkat göra någonting! :c Men har iaf lyckats städa mitt rum lite smått, men kommer nog inte ha lust att fixa med bloggen något idag! :') Om jag orkar blir det att fixa tidsinställda till veckan imorgon och kanske, kanske en ny bloggdesign! 
Ja, så har min dag sett ut, väldigt lång och tråkig haha. 
Ett kort och snabbt inlägg blev det, men bloggar nog senare ikväll! Ha det bäst!
 

Lördagsjuk

Sov ingenting inatt typ, var heelt täppt i näsan. Så jobbigt :c Har legat i soffan från när jag gick upp, runt 7. Ska försöka sova lite tror jag och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar :') 
Om jag orkar ska jag städa mitt rum idag, men vi får se. Och sen ska jag kanske göra en ny bloggdesign :) 
Den här helgen kommer vara helt ointressant haha, men tar jag det lugnt är jag nog frisk tills måndag! 
Syster hade ont i halsen nu, hoppas hon inte blir sjuk bara! :o
Vad ska ni göra i helgen?
Tänke länka lite bloggar som jag läser dagligen här nedan! Klicka på bilden för att komma till bloggen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hörlurar Halstabletter

Nu är jag redo för road trip till mormor & morfar ;)



Fredagsmyys

Kände mig så himla sjuk imorse, men krigade mig iväg till skolan iaf. Haft ont i halsen och näsan har runnit hela dagen, men det har gått bra ändå! :') Blev dock riktigt irriterad när elevfiket (som är öppet två dagar i veckan i en timme..) var stängt. Vi kan bara gå dit på fredagar, för vi har lektion den andra gången de är öppet. Dåligt, jo jag vet. Elevfiket är typ dagens höjdpunkt på fredagar haha :D Men så va de stängt idag, så tråkigt :c
Kom hem för kanske 50 min sen, kollar lite bloggar o så. När mamma och pappa kommer hem ska vi åka till mormor och morfar. Men vet inte om jag orkar följa med.. 
Har inga planer för helgen, bara att blir frisk då haha. Måste de, så jobbigt att må dåligt i skolan! 
Ni får ha en superbra Fredag så bloggar jag mer sen! :') 
Önskar mitt rum såg ut så
 
 

Dagens Hiss & Diss 8 November

Dagens Diss
Jag dissar idag falska människor. Jag har aldrig, och kommer aldrig förstå de människor som säger en sak till dig och sen något helt annat till någon annan. Eller hur man kan bara vara bästavänner en dag och sen bara "överge" någon, INTE OKEJ! Jag förstår inte varför man inte bara kan vara ärlig och snäll mot andra. Måste man verkligen sprida rykten och lögner? Så fegt, usch! 
 
Dagens Hiss
Tänkte hissa citat idag! Tänk att ett enda litet citat kan göra min dag så mycket lättare. Det är så skönt när man är helt trött på skolan eller vad det nu kan vara, och sen bara kolla igenom t.ex. weheartit där det finns en massa härliga citat. Man blir så glad och peppad, bästa känslan! Det finns verkligen citat som kan beskriva varenda känsla jag har, helt underbart! STOR hiss till den personen som kom på citat från början! 
 

Fredaag

Ja, svinont i halsen..kul :c Hoppas bara dagen blir bra, behövs! Men Fredag idag, som tur är! Hoppas jag blir att må bättre under helgen, för just nu orkar jag seriöst inte göra någonting.. :c 
Men försöker tänka positivt, det är ju kort dag, nästan inga jobbiga lektioner osv, skönt ju! 
Ska fixa mig nu, sen dra iväg till skolan! Blev ett kort inlägg, men jag har inte så mycket tid haha (;
Ni får ha en superhärlig Fredag! :D
Helt sliten och förkyld, kör på slapp stil idag! 
 
 
 
 
 

Isabelle Tipsar - Loreals Paris Miss Manga BILDER

Det var flera stycken som var nyfikna på hur det såg ut med mascaran och utan. Så här får ni lite halv dåliga bilder! (:
MED MISS MANGA
UTAN MISS MANGA (Är förövrigt helt osmininkad här med)
 

Rengör, Rengör & Rengör!

Den är så himla viktigt att rengöra huden! Morgon och kväll, få bort alla orenheter! Det håller hyn finare och fräschare! Det kan inte gå en dag för mig utan att rengöra ansiktet, känner mig så himla ofräsh annars. Har man problemhy med t.ex. mycket acne finns det ju speciella rengöringar. Men annars kan man bara använda någon vanlig lite lättare. Jag vet inte hur många olika ansiktstvättar jag provat, har nästan aldrig blivit helt nöjd. Jag provar ju de som rekommenderas på reklamer osv, vilket man tydligen inte ska göra haha. Men jag har faktiskt hittat tre produkter som jag är galet nöjd över! Visar bild här nedan (: 
Så mitt lilla råd till er, rengör ansiktet morgon och kväll! Och glöm inte att återfukta!
 
 

Hej förkylning

Tänkte faktiskt slänga in ett sånt där riktigt ointressant inlägg nu haha (; 
Läser överallt i andras bloggar och många i skolan har sagt att de börjar bli förkylda.. Kul att man känner sig tjock i halsen och gör ont när man sväljer, hej förkylning! 
Har egentligen bara slappat sen jag kom hem, har ju fixat lite små grejer också tills imorgon haha. Men vart tar tiden vägen på eftermiddagarna, klockan är liksom 9 nu?! :o 
Skolan var vält helt okej, Onsdagar brukar vara bättre, men ja, det kunde ju varit sämre också, right? (; 
Hade hemkunskap, de va jätte kul! (: Jag och Malin bakade kladdkaksmuffins, muums! 
Torsdag imorgon, positivt inställd tills imorgon, igen! ;) Härligt, inge kul att vara negativ hela tiden haha! Ska fortsätta kolla på gamla avsnitt av pretty little liars, sen så tar jag nog och sover, helt sliten! 
 
Klicka på bilden för att komma till Malins blogg! (:
 
 
 

Isabelle Tipsar - Loreals Paris Miss Manga

Har ni provat den här mascaran?
Helt perfekt! Den gör verkligen det den ska, den ger riktig manga effekt och fransarna bli väldigt långa med bara några drag. Stoort tips att köpa den här, värt varenda krona! 
Den finns på Kicks för 140kr! 
 

Onsdag 6 November 2013

Förlåt för sämst bloggning igår! Hade helt enkelt inte tid, pluggade när jag kom hem, en massa! 
Dagen igår var så himla seg, hatar Tisdagar. Vi hade spanska prov också, som jag har pluggat till de under lovet haha! Men tror de gick rätt bra ändå, vi får hoppas de (; 
Idag är det Onsdag, bra lektioner och dagarna brukar gå snabbt, positivt inställd! :D 
Ni får ha en superbra dag så hörs vi senare! 
Hade ju varit trevligt att resa till alla dom här ställerna, drömmen <'3
 

Dagens Hiss & Diss 5 November

Dagens Diss
Visst är det irriterande med trådar eller "lappar" på tröjor som skaver? Det gör så fruktansvärt ont och till slut vill man inte använda tröjan längre. Även om man klipper bort dom, så är det ju fortfarande en liten bit kvar som skaver ännu mer. HEMSKT! 
 
 
Dagens Hiss
Body Butter från The Body Shop hissar jag idag! Helt underbara! Återfuktar väldigt bra, doftar helt underbart och är snälla mot huden, kan det bli bättre? 
 
 

Mobbing

Idag när vi hade samhällsvetenskap så pratade vi mycket om yttrande frihet, om hur man får yttra sig som man vill, bara man inte trakasserar, är rasistisk eller såna saker. Det fick mig genast att tänka på nätmobbing, är inte det trakasserier? Man kan inte alltid skylla på att man har yttrande frihet, utan det blir ett brott. 
 
När jag tänker på nätmobbing, eller mobbing i störtsa allmänhet blir jag så fruktansvärt irriterad! Tänker dom inte innan dom säger något? Bryr dom sig verkligen inte? Jag menar, hur kan man inte bry sig!?
Jag får jätte lätt dåligt samvete, över det minsta lilla jag gör så mår jag så dåligt över det. Men hur mår dom egentligen? Mår dom verkligen bättre när dom trycker ner någon annan? Jag kan inte svara på den frågan då jag själv aldrig skulle kunna mobba någon, men jag kan tänka mig att de inte mår så bra egentligen. De personerna som väljer att trycka ner någon, med hatkommentarer eller face to face, måste vara sjukt osäkra på sig själva! 
 
Jag förstår verkligen inte hur man kan vara så elak, hur kan man inte sova dåligt om nätterna när man vet hur dåligt den personen man tryckt ner mår? Hur kan man inte bry sig?
 
De som mobbar via nätet är så himla fega! Sitta och kommentera anonymt, så jäkla fegt och omoget säger jag bara. Skulle man träffa den personen på riktigt sen skulle han/hon inte våga säga ett ord, lovar! 
Varför vill man ens klanka ner på någon annan? Vad får man själv ut av det? Ingenting. Ingenting alls, utom ett dåligt samvete. 
 
De personer som klarat sig genom mobbing hela livet och sedan tagit sig någonstans i livet, de är de personerna jag ser upp till! De är starka, då menar jag riktigt starka! Jag skulle själv aldrig stå ut med att bli mobbad, jag skulle bryta ihop direkt! 
Respekt till er som tagit er igenom det, mina största förebilder!
 
Jag vill också bara säga till de där ute som blir mobbade, face to face eller på nätet, ni är inte ensamma!
Det finns en massa fler personer där ute som går igenom exakt samma sak, sen har ni också den största supporten från oss andra som faktiskt har ett samvete och som faktiskt bryr oss! 
Ni är aldrig sämre än någon annan, glöm inte det! Det är inte er det är fel på, de är dom andra. Ni är HELT perfekta, och ni är älskade, ni är inte ensamma! Kriga er igenom det här, jag hejjar på er, och jag vet att ni klarar det, bara för ni är så jäkla speciella och starka! 
 
Vad anser ni om mobbing, vad har ni för erfarenheter med det här?
 
 
 
 
 
 
 

Isabelle Tipsar - Ingen metallbit

Precis som rubriken lyder så tipsar jag om att inte ha någon metallbit, på hårsnodden alltså (; 
Det sliter så fruktansvärt mycker på håret om man har en sån där liten metallbit på hårsnodden, så jag tipsar om att byta ut dina "metallhårsnoddar" till såna som bara är ihop-limmade. Det är mycket skonsammare mot håret och sliter mycket mindre. Den ända nackdelen med såna snoddar är att limmet ganska lätt kan lossna om det är för dålig kvalité, men bara att prova sig fram och försöka hitta ett bra märke! (:
 
 

10 Hårtips

Jag har samlat ihop 10 olika hårtips till er. Lite tips som hjälper dig att hålla håret friskt och mjukt! 
 
1. Tvätta håret i kallt vatten! Det håller hårstråna "slutna" och det slits inte lika lätt!
2. Använd måttligt med schampo, men däremot mer balsam. Använd inte balsam i hårbotten, utan från öronen och nedåt ungefär.
3. Använd hårinpackning 1-2 gånger i veckan. Ett tips är att linda in håret i en varm handduk och låt verka i ca 10 minuter. När man använder inpackning ska man också följa den här ordningen schampo-inpackning-balsam. Det är många som gör felet att ta balsam innan inpackningen, och det är fel. Det är balsamet som sen "sluter" hårstråna.
4. Borsta inte blött hår! Håret är dubbelt så känsligt när det är blött. Red istället ut tovorna med en bredtandad kam, mycket skonsammare mot håret.
5. Ett litet smart tips som jag nyss lärde mig är att för att slita mindre på håret kan man ta sina hårsnoddar och smörja in dem i balsam, då slits håret mindre! 
6. Tvätta inte håret för ofta! Varannan eller var tredje dag är bäst, men jag måste erkänna att jag själv är riktigt dålig på det här. Jag vill helst tvätta håret varje dag, men det slits otroligt mycket på håret! Bäst att låta bli!
7. Använder du locktång, plattång eller hårfön är det superviktigt med ett bra värmerskydd till håret. De skyddar håret mot slitage.
8. Ät hälsosamt! Det är superbra för håret och det växer fortare. Ät mer b- och e-vitamin, drick även minst 8 glas vatten om dagen! Man kan också krydda maten med peppar och ingefära som då ökar blodcirkulationen och det får håret att växa snabbare. 
9. Rengör borstar och kammar med jämna mellanrum. Det samlas en massa fett, döda hudceller, damm,  och rester av stylingprodukter! Rengör med schampo, skrubba också mellan själva "tänderna"
10. Du som har långt hår och sover lite oroligt kanske vaknar upp med riktigt trassligt hår. Sov då med fläta! Man får mycket mindre trassligt hår och det slits inte så mycket när man snurrar runt om nätterna (; 

Off.

Känns som hela bloggosfären har varit allmänt off idag.. :o 
Jag har i alla fall pluggat, en massa! Kan faktiskt allt nu, gäller bara att repetera, repetera och repetera! Så kanske jag klarar provet på Tisdag! ;) 
Ska snart äta lite, sen kommer kusinerna! (: När dom åkt hem blir det att plugga ännu mer haha. 
Slänger väl in ett inlägg lite senare idag, ha det bra!
Bästa som finns
 
 

the sun loved the moon so musch he died every night to let her breathe

Usch, känns som dagen kommer bli lång och tråkig haha! Men bara att göra det bästa utav det (; Ska plugga ett tag nu, sen ska jag nog fota och fixa lite med bloggen, och sen i eftermiddag kommer mina kusiner. Ska bli kul att träffa dom, det var så himla länge sen (: 
Imorgon är det skola, inte alls kul! Usch, längtar tills nästa helg redan haha! Men ska ändå bli kul att komma ut lite, kom just på att sist jag åkte hemifrån va förra helgen :o En hel vecka har jag bara gått omkring hemma.. :p 
Ska nog hämta mig ett glas julmust så blir det kanske lättare att plugga. 
Ha en härlig Söndag!
Haha älskar såna här, alla stämmer in på mig så bra!
 
 
 

Söndag på en Lördag..?

Gud vilken lång dag det har varit, och det har dessutom känts som Söndag hela dagen.. :/ Har iaf fräschat upp på mitt rum och sen fräschat upp mig själv ordentligt också, så härligt! :D
Imorgon blir det en MASSA plugg, har ca 50 glosor att få in i huvudet + en massa annat jobbigt.. Usch, vill inte ens tänka på det! Men på Tisdag är det äntligen över! 
Vill bara tacka er för alla fina kommentarer och alla besök ni gör, värmer om hjärtat måste jag säga!
Ni får ha en superbra Lördagskväll så ses vi imorgon!
BILD LÅNAD FRÅN WEHEARTIT! Åh, vill ha snö, nuu!
 

Städning

Ska nog strax ta tag i mitt rum och dra en riktigt stor städning! Gör det varje vecka så allt hålls fräscht! Fattar inte hur snabbt det samlas damm egentligen! Mitt sminkbord drar till sig en MASSA damm hur fort som helst.. sjukt!
Men ska iaf städa snart, skura golv, damma, tvätta spegeln, dammsuga och allt sånt där! Dra upp musik på högsta volym och bara börja då! Ni får ha det så bra hörni! 
 

Nobel

En kväll varje år har vi i högstadiet en liten nobelmiddag i skolan. Alla lärare och elever är där och får god mat serverad, det delas ut priser till en del elever i olika ämnen osv. Alla klär upp sig fint osv, det är supermysigt! Och efteråt är ungdomsgården öppen för fest haha (; Tycker det är superkul, har ju bara varit där 1 år hittills då jag går andra året på högstadiet nu (: Nobel börjar närma sig, November nu ju, och sen är själva middagen i December! Har beställt en klänning från Nelly som jag ska ha då, älskar den verkligen! :D 
Vad tycker ni?
Lite halvdålig bild med skitig spegel..
 

Music..

Usch, mår så illa just nu.. ska aldrig någonsin mer äta chips D: 
Har pluggat seriöst hela dagen, hemskt! Kul att spendera fredagen så! :p Men kan nästan allt nu, gäller bara att komma ihåg tills på Tisdag haha! 
Trött är man också haha, ja mår inge vidare just nu (; Ska lyssna lite på musik, sen sova. Har inte varit sådär superbra uppdatering idag, men har inte riktigt haft tid! Ska bli bättre, lovar (; 
Ni får ha en fortsatt bra Fredagskväll alla!
Bilder lånade från weheartit
 
 

Svar på frågestunden DEL 2

Vad vill du jobba med när du blir äldre?
Svår fråga haha, hade ju självklart varit drömmen att jobba som fotograf, men tror inte att det skulle gå så bra för mig haha! Så ja, advokat kanske? Vi får se då helt enkelt haha!
Har du ngt husdjur, vad isf?
Jag har en supersöt liten pudel här hemma och sen så har jag faktiskt en orm haha ;)
Vad går du i för klass?
Jag går i 8an 
Vem är din idol?
Selena Gomez!
Har du någon favoritartist/band?
Jag äälskar Selena Gomez haha, det är väl min favorit! :) 
Vad är det bästa du vet?
Fota, skulle inte klara mig utan det!
Vad är det sämsta du vet?
Falska människor..
Om du har varit på konsert, vilken var din första?
Har faktiskt aldrig varit på konsert
Vilken artist vill du helst av allt träffa?
Selena Gomez! 
Är du allergisk mot någonting?
Ja, jag är allergisk mot pälsdjur, tyvärr! :c
Vilken är din favoritårstid?
Sommaren, lätt!
Gillar du te?
Ja, supergott! :D
Gillar du kaffe?
Japp :) 
Har/ska du ta konfirmationen?
Jag har inte och jag ska inte göra det heller ;) 
Har du någon tatuering, vart isf och vad föreställer den? Om inte, vill du göra någon tatuering vad isf och vart?
Jag har ingen tatuering, men skulle vilja ha! Skulle isf vilja ha någon liten symbol på handleden (;
Har du någon piercing, vart isf? Öronen räknas inte. 
Nej, jag har ingen annanstans än öronen ;) 
Vad är ditt drömresemål?
Jag vet inte riktigt, iaf till något varmt och härligt land!
Vad skulle du gjort om du vann 1 miljon?
Jag skulle shoppa en MASSA kläder, men sen skulle jag nog spara en del också :)
Vilket är ditt roligaste barndomsminne?
Alla sommrar när Hannah var här, åh saknar!
Din största önskan med bloggen?
Att den blev stor, och att många skulle tycka att den är inspirerande osv.
Är du intresserad utav mode?
Nej, det kan jag inte påstå att jag är!
Sminkar du dig varje dag till skolan?
Ja, förut gjorde jag inte det, men nu fyller jag iaf i ögonbrynen VARJE dag, men ibland har jag inte mascara osv.
Bästa presenten?
Min älskade lilla systemkamera!
Har du flyttat någon gång i ditt liv?
Ja, två gånger!
FRÅGOR STÄLLDA AV JENNIFER
 
Vad är det roligaste du vet?
Att fota!
Drömjobb?
Drömjobbet är att vara känd fotograf, det är drömmen men tror inte det kommer att hända haha
Dröm resemål?
Vet inte riktigt, något varmt land iaf!
Favoritfärg?
Ljuslila!
Favoritämne?
Engelska eller SO
Håller du på med någon sport?
Haha nej, verkligen inte. Jag är nog den minst sportiga i hela världen tror jag! ;)
FRÅGOR STÄLLDA AV FRIDA CHRISTINA
 
Vad vill du bli när du blir äldre?
Fotograf eller kanske advokat, vet inte riktigt haha
Har du någon pojkvän?
Nepp, singel!
Bästa vänner?
Min absolut närmaste bästavän är Julia, men sen har jag fler nära vänner: Nora, Malin Cissi Agata & Amanda
FRÅGOR STÄLLDA AV TYRA
 

Hur är din drömpartner?
Som Nathan i one tree hill haha
Vad vill du jobba med i framtiden?
Som fotograf eller advokat!
Favoritfilm?
Jag vet inte, så svårt! Men titanic är en film som jag verkligen kan kolla på HUR många gånger som helst!
FRÅGOR STÄLLDA AV JOSSAN
 
Bästa pepplåt?
Heartbeats av Jose Gonzales. Jag tänker jämt på oth när jag hör den, älskar!
Bästa depplåt?
Vet inte riktigt haha
Snyggaste kända mannen/killen?
Dylan O'brien!
Snyggaste kända kvinnan/tjejen?
Sophia Bush eller Mischa Barton!
FRÅGOR STÄLLDA AV LORISSA
 
Vad har du för drömmar i framtiden?
Ha ett riktigt bra jobb, mycket pengar, massor med härliga vänner, stort fint hus! 
Vem kan du lita på mest i hela världen?
Min absolut bästavän Julia!
Hur skulle du beskriva dig själv med fem ord?
Blyg, omtänksam, orolig, tråkig, sämst humor haha
FRÅGOR STÄLLDA AV JULIA
 
Väskor/Skor?
Skor tror jag
Jeans/Mjukisar?
Mjukisar är ju skönast, men använder mest jeans!
Smink/Smycken?
Smink
Data/Tv
Data
Godis/chips
Godis!
FRÅGOR STÄLLDA AV ERICA

Vilken är den roligaste person du känner?
Jag känner många roliga personer! :D
Vad fikar du helst?
Åh, jag älskar typ all sorts fika haha
FRÅGOR STÄLLDA AV EMMY
 

Svar på frågestunden DEL 1

Vad skulle du göra om du fick en miljon?
Jag skulle nog shoppa en MASSA kläder haha, sen skulle jag faktiskt spara en del också (;
Bästa sminkprodukten?
Åh, va svårt haha! Men Tri Brow från Make Up Store är nog den bästa ändå! 
Snyggaste killen i skolan?
Finns typ inga haha!
Vilken av JBs nya låtar är bäst?
All that matters tror jag, älskar den! 
3 saker du alltid velat göra:
1. Åka utomlands, till något riktigt varm land!
2. Vara i ett köpcentrum HELT själv med hur mycket pengar som helst!
3. Kasta en stor gräddpaj i ansiktet på någon, så som dom alltid gör i tecknade filmer hehe.
gina/bikbok?
Gud så svårt, älskar båda! Men tror jag väljer gina!'
Vilken är din tursiffra?
5
Varför är det din tursiffra?
Jag vet faktiskt inte haha! Har bara haft det som tursiffra så länge jag kan minnas typ, sen har det bara varit så haha.
Varför är jag så bäst?
Bara blev så! ;) 
Vem kommer bli min man? :*
Justin Bieber såklart haha! 
FRÅGOR STÄLLDA AV NORA
 
Vad fick dig att börja blogga?
För alla andra gjorde det, så jag ville också börja haha ;) 
Något roligt minne du vill dela med dig av?
När jag och alla mina kompisar hade tjejkväll, så himla roligt! Måste göras om! :D
FRÅGOR STÄLLDA AV FANNY
 
Favoritserier?
One tree hill, The OC, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Arrow, Teen Wolf & New Girl! 
Bästavännen?
Julia! :*
Finaste tjejen/killen du vet?
Finaste tjejen måste vara Sophia Bush eller Mischa Barton, och finaste killen är Dylan O'brien!
Högsta drömmen?
Att bli känd fotograf!
Coca Cola/Fanta?
Coca Cola tror jag!
Godis/Glass?
Glass, om det är B&J!
FRÅGOR STÄLLDA AV ANONYM
 
Favoritämne i skolan?
Engelska eller SO tror jag!
Mobil/Dator?
Mobil, det är ju nästan som en liten dator ändå så haha
Tv/Dator?
Dator! Kollar nästan aldrig på TV 
Vem är din idol/förebild?
Selena Gomez tror jag, har alltid älskat henne! Så sjukt stark, älskar henne!
Favorit hår/smink produkt?
Favorit hårprodukt är nog just nu är nog en saltvatten spray från L'oreal Paris. Favorit smink produkt är Tri Brow från Make Up Store.
FRÅGOR STÄLLDA AV MALIIN
 
 
 
 
 
 

Sista lovdagen..

Godmorgon på er! :) 
Ja, vad ska ni hitta på idag? 
Jag hade iaf tänkt att plugga, hela dagen! Måste ju någon gång få in allt i huvudet haha! Annars så händer inget speciellt idag. Jag ska väl fota lite, fixa tidsinställda till nästa vecka och sånt :)  
Herregud, det är redan fredag! Det här lovet har gått alldeles för fort! Bara tre dagar kvar sen är det skola, och det här är den absolut sista lovdagen också.. :c
Men så fort spanska provet är klart så är det inte så jobbigt att komma tillbaka till skolan. Tror det är mest därför jag inte vill tillbaka, för jag vet att det är prov nästan på en gång haha ;) 
 
Jag och syster tänkte fixa amerikanska pannkakor till frukost/lunch..? Brunch helt enkelt, haha! Sist vi gjorde det blev det riktigt gott, men råkade ha i liiite äggskal (typ halva ägget haha) utan att jag såg hur mycket som kom i. Så det blev vääldigt knapriga pannkakor haha, då blev det inte speciellt gott. Men idag tänkte vi inte ha i äggskal alls haha, då blir dom nog lite godare ;) 
 
Ni får ha en superbra dag hörni, så bloggar jag mer senare! :) 
GIRLPOWER!
 
 

RSS 2.0