random weheartit inspo

 

Vårväder + dagens planer + osminkat är bäst

Jag förstår inte varför jag hela tiden glömmer bort bloggen.. :o Är i alla fall här nu och tänkte slänga in ett inlägg (: Vaknade klockan 10 och såg hur solen lyste in i fönstret! När jag kollade ut så är nästan all snö borta, lite kvar vid skogskanten, fåglarna kvittrar och solen värmer faktiskt! Sitter här med fönstret öppet och bara njuter av alla vårkänslor! :D Ska väl snart gå ut med hunden också, blir nog en långpromenad i de fina vädret! Sen ska jag väl ta tag i en inlämningsuppgift som jag verkligen måste göra. Ska bli skönt att få den ur vägen nu! :) Ikväll åker jag till Julia, sover där inatt och sen tar vi bussen till västerås imorgon. Känns lite spontant sådär, ingen av oss vet hur och vart bussarna går. Får hoppas vi ens kommer fram i västerås, och får verkligen hoppas att vi lyckas ta oss hem, spännande (; Har varit osminkad i 4 dagar nu, och känner verkligen hur min hy får andas! Riktigt skönt, borde köra mer osminkat i skolan också. Tycker ofta att det känns som min hy blir så "instängd" när jag har smink på mig, vilket inte alls är bra.. Det är iaf riktigt skönt att låta min hy andas såhär ibland! :D
Vad har ni för planer idag?
 
 

Vårkänslor + dagen + längtan till sportlov

Vilken fin dag det varit! Solen har lyst hela dagen och himlen har varit klarblå. Så himla skönt, och snacka om vårkänslor! Dagen har väl varit helt okej, men så otroligt lång! Efter skolan följde jag iaf med hem till Julia. Vi bara tog de lugnt, pratade och så! :D Mamma hämtade mig vid 6 ungefär, kom hem och åt mat och pluggade lite. Har spanska läxa tills imorgon.. :c Ja, typ de enda jag gjort idag.. haha! Nästa vecka är det i alla fall sportlov, och det ska bli så skönt!! Längtar som satan nu, behöver verkligen vila upp mig!
Blev ett kort och rörigt inlägg.. men vi hörs senare! (;
Redigerade ihop en bild från teen wolf, en av mina favorit scener! 
 

Nytt

Ännu en ny bloggdesign på plats! Tröttnar på himla snabbt på de som jag har, så blir att jag byter väldigt ofta haha! Men det är väl alltid kul med nytt? (; 
Helgen har bara spenderats hemma, skönt! Tagit det lugnt och vilat upp mig inför veckan! :) Kollat på film med familjen, kollat på serier, fixat med bloggen, städat lite osv. Perfekt! Idag väntas det tyvärr lite plugg, men det kommer väl bara ta nån timme kanske! Har väl tänkt mig att ha lite hemmaspa ikväll och bara ta hand om mig själv, mys! :') Bara en vecka kvar i skolan nu, sen är det sportlov, vilket ska bli underbart skönt haha! :) 
Hoppas ni haft en bra helg, så hörs vi senare! :D
Visst ser det så underbart gott ut? 
 

One Tree Hill

Min inspirationskälla 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tandläkare, utvecklingssamtal & prov

Nu var det länge sen jag blogga! Har helt glömt bort bloggen.. Är iaf lite smått förkyld nu, vilket inte alls är kul :/ Får hoppas att det blir bättre snart! Dom senaste dagarna har jag bara pluggat till ett SO prov som vi har imorgon, inte speciellt kul de heller! Jag var även hos tandläkarn igår, tog ungefär 3min så var jag klar. Han tyckte allt såg fint ut ;) Och idag är det utvecklingssamtal..får se vad min mentor har att säga om mig nu..(; Sen när jag kommer hem blir det bara plugg till provet, känns inte sådär superbra just nu. Kan ingenting känns det som! 
Och sen på Fredag är det studiedag, vilket ska bli så otroligt skönt! Långhelg, vem vill inte ha det? :D 
Ska väl avrunda här, ni får ha en härlig Onsdag nu! 
Blir så sjukt sugen på att spara ut mitt hår när jag ser den här bilden. Hur snyggt är inte det där liksom? :)
 

RSS 2.0