Vad har ni för åsikt om..?

Vad har ni för åsikt om ask konton?
 
Jag själv tycker det är en hemsk sida där man hur lätt som helst kan hänga ut någon. Det är alltså riktig nätmobbing vi pratar om. Väldigt många svarar helt öppet på frågor, vilka frågor som helst. Hur kan man göra så? Det skulle aldrig falla mig in att svara på så pass personliga frågor helt öppet så hela världen kan se, och jag skulle definitivt aldrig hänga ut någon så som det görs väldigt mycket där. Man hänger alltså ut människor från skolan eller vad som helst, och det finns inget den personen kan göra åt saken. HELT SJUKT
Tydligen så ska man alltså sitta och kolla igenom så många ask konton som möjligt för att se så man själv inte blivit uthängd på det sättet, inte okej! Jag tror inte det är själva hemsidan i sig, utan det är de personer som har konton där. Nu säger jag inte att alla gör så, det finns vissa som faktiskt vet hur man uppför sig, respekt till er!
Utan jag pratar om de som tydligen inte alls vet hur man beter sig på nätet, de mobbar andra helt enkelt, och det är verkligen inte okej. Som sagt, det är inte själva hemsidan, utan dess medlemmar. Skärpning hörni!
 
Jag själv har aldrig haft, och kommer aldrig skaffa konto där. Dels för jag inte ser poängen i att få såna frågor, även om man inte svarar på dem, så får man dom ju.. Usch! Men jag vill heller inte ha konto där för jag vet hur de flesta beter sig där, och jag vill inte känna att jag "är med". 
Men jag kan förstå dom som har konto på ask, är man uttråkad så kanske man vill ha några frågor att svara på då och då, och det är ju helt okej, OM man sköter sig. 
 
Har man blivit uthängd eller nätmobbad så print screena allt! Gå till polisen och anmäl, så sjukt viktigt! Vi måste ju någon gång få stopp på all nätmobbing!
 
Nej, jag tycker inte alls om ask, det är min åsikt här. Jag skulle vilja se att hemsidan raderas, verkar ju inte vara så många som vill ändra sig.. 
 
Vad tycker ni?
 
 
 
 

F R Å G E S T U N D

 
 
Tänkte starta igång en frågestund nu :) Svarar på frågorna när jag har tid! 
 
FRÅGA PÅ!

Dagens Hiss & Diss

Dagens Diss
Idag dissar jag Bootcut jeans, tycker verkligen inte att det är snyggt! Visst kan det passa på vissa, men jag själv skulle aldrig ha det. Håller mig till tajta vanliga jeans haha! 
 
 
Dagens Hiss 
Härliga vänner! Vad skulle man göra utan sina vänner, seriöst? Jag måste ha världens bästa vänner, vet inte vad jag skulle göra utan dom! Så, tack för att ni finns finisar, ni vet vilka ni är! :*
 
 

Cosyy

Tar det lite lugnt, ska kolla på oth och lite sånt :) Mamma skulle köpa med sig godis hem, så ska plugga medan jag äter det, borde bli lite lättare då, eller va tror ni? (; 
Älskar verkligen hösten, att bara få mysa ner sig med varma drycker, stickat, tända ljus ååh, mys på högsta nivå! 
Förlåt för segt bloggande, har verkligen haft fullt upp idag, men inte har jag pluggat speciellt mycket.. jag är så himla lat! Men SKA plugga liite senare! 
Nu ska jag svara på lite kommentarer, sen kolla på oth och sen plugga. Vad har ni för planer inför kvällen? :)
Cosyy
 
 

Trött på allt pluggande..

Vaknade vid 11, herregud skärpning Isabelle! Jag hatar att vakna sent, halva dagen är ju nästan borta då.. Fixade en smoothie som frukost med syster, och nu ska jag ta tag i Agatas bloggdesign tror jag. Sen resten av dagen blir plugg, plugg och ännu mer.. plugg. Måste verkligen ta tag i allt nu, kan inte bara vänta till Måndagkväll med det!
Sitter just nu och bara stirrar på spanska häftet som ligger bredvid mig, vill inte plugga.. haha! 
Ska ut en sväng med hunden också, måste nog väcka henne först, hon sover huur länge som helst på morgonen, lat! haha
Bloggar självklart mer under dagen! :) 
 
 

Lazy Day

Det är helt sjukt va fort dagarna går alltså :o Vill inte att lovet ska ta slut! 
Ja, blev inget plugg idag iaf, typiskt mig att skjuta på det ända tills sista minuten ;c Men SKA plugga imorgon, bestämmt det nu! 
Det är så himla kul att se hur läsar-statistiken ökar, härligt hörni! Fortsätt såhär så kommer det förmodligen komma upp någon tävling eller så snart ;) 
Sitter här och lyssnar på musik, redigerar bilder, fixar tidsinställda, ja ni vet haha ;) Ska fortsätta med det ett tag och sen blir det duschen! Blev inte alls någon intressant dag idag, men jag tycker nästan bäst om såna här dagar, att bara få vara liksom, inte ha någonting att göra. härligt! 
Ja, ni får ha en fortsatt bra dag! 
Selena Gomez är en stoor förebild för mig! Har älskat henne ända sen hon började vara med på dinsey channel! Kärlek till dig Gomez! 
 

Isabelle Tipsar - Eye-Q´s Remover Moisturizing pads

Idag tänkte jag tipsa om den här supebra removern. Passar perfekt för att ta bort smink runt ögonen. Den är oljebaserad och återfuktar även huden runt ögonen. Man blir dock väldigt oljig runt ögonen, men det är bara att torka bort sen ;) Det finns en annan, från samma märke, fast den tar bort vattenfast mascara. Jag har inte hunnit prova den än, men ska väl göra det någon gång :) Jag rekommenderar verkligen den här, betyg 9/10! Nackdelen är att man blir så himla oljig. Den finns att köpa på kicks för 55kr.
Här har ni dem båda!
 
 
 

Dagen!

Väldigt händelselös dag egentligen haha ;) Har fixat med bloggen, kollat på oth har bara vandrat runt i pyjamas HELA dagen, bäst! Älskar såna här dagar där man inte gör något vettigt alls, utan bara går omkring och inte gör ett skit rent ut sagt! Imorgon blir det att fota lite, plugga tyvärr.. och bara slappa resten av dagen! 
Det är helt sjukt hur skönt det är att ha håret så kortklippt! Det blir aldrig trassligt, det är aldrig ivägen och jag älskar verkligen frisyren också! :D 
Bloggar mer imorgon! 
Tycker verkligen ni borde läsa den här bloggen, sjukt bra inlägg, uppdateras ofta och ja, en härlig tjej som driver bloggen helt enkelt! :D
http://nielsen.blogg.se/ http://nielsen.blogg.se/ http://nielsen.blogg.se/ http://nielsen.blogg.se/ 
 

Tri Brow från Make up store

Har nyligen köpt den här produkten från make up store. Den finns på Kicks för 185kr!
Det här är utan tvekan den absolut bästa produkten till ögonen som jag någonsin provat! Helt klart 10/10 poäng från mig. Nyanserna passar perfekt och jag bara älskar att det inte finns några som helst röda pigment i dom, man kan lätt blanda färgerna så det passar just min färg på ögonbrynen. Man kan också använda det som ögonskugga, och den mörkaste av färgerna fungerar perfekt att använda som eyeliner. Mycket lättare att applicera eyeliner i sån form än flytande. Så det är som allt i ett! Superbra och värt varenda krona! Jag applicerar det med en snedskuren borste, det tycker jag fungerar bäst till ögonbryn och eyeliner. Jag rekommenderar den här produkten starkt! Verkligen något som alla borde ha på sin skönhetshylla! 
 

Månadens must haves - November

Ja, november närmar sig och jag tänkte då ta upp "månadens must haves." Det är ju så himla ruggigt och kallt ute den här årstiden, så jag fokuserar mest på höst/vinter saker! 
ALLA BILDER ÄR LÅNADE FRÅN WEHEARTIT
 
*Återfuktande
Ja, återfuktande till hela kroppen är väl ett måste nu på hösten. Jag blir så himla torr den här årstiden, och då passar det perfekt med någon bra återfuktande creme från the body shop!
 
*Kläder - Sjal/Stickade tröjor
Nu på hösten vill man ju ha mysigt med stickat, oversize tröjor och härliga sjalar, eller vad säger ni?
Jag vill gärna mysa ner mig i varma kläder på hösten/vintern! Absolut bästa som finns!
 
*Doftljus
Doftljus är ett stort MÅSTE nu! När det är mörkt och kallt ute på kvällen är det så himla mysigt att lysa upp rummet med en massa ljus! Och doftljus är ju bäst av allt! Det blir både mysigt, och doftar underbart! Perfekt på hösten helt enkelt!
 
*Varma Drycker - te/varm oboy/cappuccino
Ja, varma drycker passar ju perfekt i den här kylan! Gott te, varm oboy eller varför inte en cappuccino? Så mysigt tillsammans med alla tända doftljus, sån höstkänlsa!
 
*Justin Bieber - Nytt Album
Justin bieber har börjat släppa 1 låt i veckan, vilket kommer pågå i 10 veckor, alltså 10 stycken låtar! Och dom som kommit redan nu är så himla bra! Hörlurarna i och skruva upp på högsta volym och bara njut! 
 
*Pretty Little Liars
Månadens sista must haves är då serien Pretty Little Liars. Andra delen av fjärde säsongen började nyligen, och herregud vad bra det är! Helt klart något man kan mysa ner sig med en kall och mörk kväll såhär på hösten!
 
 
 
 

Isabelle Tipsar - Billig brynborste

Ja, vi alla har väl det jobbigt med ögonbrynen, de pekar åt alla håll hela tiden och vill inte lägga sig bra, eller hur? 
När jag gick in på en kicks butik för några dagar sen, tänkte jag köpa mig en liten "borste" till ögonbrynen. Men så fort jag såg priserna vände jag på klacken och gick ut igen. Inte tänker jag betala så mycket för en liten borste!? 
Men då kom jag på en enkel, billig och bra lösning på det. Varför inte använda en mascara borste? 
Jag har flera stycken gamla mascaror liggandes, förstår inte varför jag aldrig slänger dom haha! Men nu kom dom iaf till nytta! Jag bara tvättade av själva mascara borsten med ljummet vatten och schampo. Sedan torkade jag den, och där har du en superenkel och bra borste till ögonbrynen! Hur enkelt som helst, och det fungerar minst lika bra som en dyr borste du köper i affären. Man kan säkert också tvätta ur själva "förpackningen" också, eller vad man ska kalla det haha. Jag har själv inte provat, men det fungerar säkert. Då kan man ju förvara sin lilla borste om man t.ex. ska ut och resa.
Här har jag en gammal mascara borste som jag tvättat och nu använder jag den till mina ögonbryn!
 

Bästa Helgen

Hade det superkul igår! Jag och Julia gick runt i lite affärer, kollade runt och köpte lite grejer och så, sjukt mysigt! Sedan åt vi på donken, och efter det var det dags för mig att klippa mig (; Var så sjukt glad och taggad, men samtidigt väldigt nervös. Men det gick väldigt bra och jag är supernöjd med resultatet! Blev precis som jag ville ha det! :D 
När vi kom hem så pratade vi bara, åt och drack gott och bara fixade lite grejer (; Vi tog också en massa bilder, haha typiskt oss! ;) Senare på kvällen tvättade vi bort allt smink och fixade ansiktsmasker, haha gud vad vi skrattade när dom började stelna! ;) 
Sen pratade vi bara resten av kvällen och somnade på en gång vi la huvudet på kudden haha! 
När vi vaknade blev det att fota lite mer, äta frukost och gå ut med hunden! :) 
Nu ska vi väl hitta på något kul, sen är det väl dags för Julia att dra sig hemmåt :c 
Ni får ha en superbra Söndag alla, och bäst av allt, ingen söndagsångest!

Lika snygga som vanligt, eller vad säger ni? ;)
 

New In

Det är väl det här jag plockade upp i stan, väldigt nöjd med allt! :D
 
Tri Brow från make up store, Kicks 185kr
 
Ansikts peeling, Kicks 40kr
Vantar, H&M 79kr
 
Jacka, H&M 400kr
 
 
 
 

Före - Efter

Så dåligt ljus då det är mobilkamera, så det är lite ljusare än på bilderna 
Före

Efter




Bort med allt slitet

Inatt vaknade jag vid 3 av att det sprang en mus på mitt golv, usch! Nackdelen att bo i gamla hus är att det är FULLT med möss.. 
Gick upp vid 8, åt lite frukost, tvättade håret och så. Nu väntar jag på att Julia ska komma, sen drar vi in till stan för lite shopping, sen ska jag klippa mig och så. Bort med det långa slitna håret nu! Känns verkligen behövligt! ;) 
Sen följer hon med hem hit igen och sover kvar :) Ska bli riktigt roligt, men är så sjukt nervös! Hatar att klippa mig, frisören ska jämt prata så mycket, usch! Och sen hatar jag att förklara hur jag vill ha det, känns som dom inte alls förstår, och så är jag rädd för att det ska bli fel.. Men jag hoppas jag blir nöjd, och självklart kommer före och efter bild! 
Nu ska jag fortsätta fixa mig lite, sen är det bara att vänta! 
Vill väl ha mitt hår ungefär sådär kort, men då MÅSTE det vara uppklippt, annars ser det hemskt ut haha
 

HÖSTLOV

Åh, äntligen höstlov, som jag väntat! 
Sitter på bussen nu och bara njuter haha, bloggar senare ;)



Återfuktande till hela kroppen

Nu på hösten får jag så himla torra händer, usch! Jag har väldigt känslig hy, och hela jag blir i stort sett torr på hösten haha. Så varje kväll så är det perfekt att använda någon sorts återfuktande handcreme. Använder då en återfuktande nivea kräm som är till ansikte, kropp och händer. Doftar helt underbart och gör verkligen det den ska! Mina händer blir supermjuka av den, helt perfekt att ha stå bredvid sängen! 
 
 

Äntligen är du här efterlängtade Fredag!

Äntligen får man säga att det är Fredag, och snart så är det även höstlov! :'D Sista dagen på praoen också, skönt ;) Slutar också tidigt idag, ja, gladare kan man inte bli! ;) 
När jag kommer hem idag är det storstädning på schemat, och sen ska jag kolla på tvd avsnittet som kom ut igår, spännande! Ja, en typisk fredag för mig då haha! Inte sådär super intressant, men stannar hellre hemma och gör sånt än vara ute på någon fest!! 
Nu ska jag fortsätta fixa mig, bloggar senre idag!
Hade ju varit drömmen, eller va säger ni? (:
 
 

When the world says "give up" Hope whispers "try one more time"

Helt okej dag faktiskt, praoen rullade på och jag känner att jag verkligen kommit in i en rutin nu ;) Men bara 1 dag kvar, rätt så skönt haha! Missade sista bussen idag, klantarsel.. Så mamma fick komma och hämta mig. När jag var hemma blev det duschen och oth! Senare ikväll ska jag kolla på de serier jag ligger efter i haha! Kommer ju ut nya avsnitt i veckorna, och jag har nästan aldrig tid att kolla på en gång (; 
Fick också reda på att jag fick A på biologi provet, nöjd som satan! :D 
Helgens planer? Jadu, finns typ inga speciella haha. Ska dra iväg och klippa mig, köpa lite stuffs, såsom vinterjacka och smink och sånt behövligt! ;) 
Ni får ha en superbra fortsatt Torsdag alla!
Bild från i sommras! Åh, saknar sommaren, att få vara lite brunbränd, bada, sola, ljusa nätter..ååh!
 
 
 
 

Dagens Hiss & Diss

Dagens Diss
Tänkte dissa den här ögonbrynspennan från Loreal Paris. Men dissar faktiskt också ögonbrynspennor i största allmänhet. Tycker inte alls om dem, blir inte lika bra reslutat som när man använder ögonbrynsskugga. Blir fläckigt på något sätt, iaf med de pennorna jag använt. Ser ju på en del som jag vet använder penna att det blir fint då med, men när jag ska använda så ser det hemskt ut! Så tummen ner för pennorna! 
 
Dagens Hiss
Tänkte Hissa det är underbara torrschampo. Älskar reslutatet, blir inga vita spår efter, det ger mycket volym och håret ser genast mycket renare ut, och det doftar helt underbart! Passar perfekt då man inte orkar tvätta håret! Har provat flera andra torrschampo men inget fungerar så bra som den här! Helt klart något som borde finnas på skönhetshyllan! 
 
 

Onsdag

Åh herregud så trött och sliten jag är, bara halva veckan har gått också haha! Men sen är det höstlov! :D 
Idag var jag ute hela förmiddagen med dom små. :') Jag frös, det var blött och dom var såå irriterande! Åh, va nära på att slå till dom ett tag! ;o 
När jag kom hem så såg jag att min klänning från nelly hade kommit, provade den på en gång och blev helt förälskad! Passade helt perfekt, så himla nöjd! :D Nu är det bara att lista ut frisyr och smink sen är allt klart! :') 
Ska locka håret, äta mat och sen slå på några avsnitt av oth, bästa! 
Åh, imorgon måste jag intervjua någon på min arbetsplats, dumma skoluppgift! Så nervös haha! 
Avrundar med en bild som vanligt, ha det bra!
Bilder lånade från weheartit! Titanic är en film som jag verkligen kan kolla på HUR många gånger som helst utan att tröttna! <'3
 

EOS - Organic Strawberry Sorbet Lip Balm

Ville bara tipsa er lite om det här underbara eos läppbalsamet! Helt mjukt och underbart att ha på läpparna, doftar och smakar helt fantastiskt! Jag blir jämt så himla torr på läpparna nu såhär på hösten, och den här är riktigt återfuktande! Doftar & smakar precis som jordgubbar, älskar det verkligen! Tycker också att den är perfekt formad för att ha på läpparna haha. Så det här är ett måste i väskan såhär på hösten! Finns på Kicks för ca 90kr, rätt så dyrt, men värt varenda krona! 
 
 

Från imorse

Usch så sliten jag är nu haha



If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down

Rätt så bra dag, men vääldigt trött nu haha! När jag slutade drog jag hem till Julia, vi gjorde väl inget speciellt, bara pratade och så. (; Nu är jag hemma och har så tråkigt, vet inte vad jag ska göra haha! Blir nog att duscha och sen bara ta det lugnt, väldigt behövligt! Imorgon blir det utflyktsdag, ska vara ute hela förmiddagen :c Kommer säkert regna och vara svinkallt, usch! Men bara att stå ut! Måste också komma ihåg att intervjua någon på min arbetsplats också.. jobbig uppgift från skolan, usch! 
Nu ska jag ta något att äta, sen blir det duschen, ha det bra!
Älska one tree hill <'3
 
 

Dagens Hiss & Diss

Dagens Diss
Dagens Diss blir Loreal Paris True Match Mineral foundation. Till en början tyckte jag verkligen om den, tyckte om hela true match serien. Men efter tag så började jag verkligen ogilla hela serien. Jag tyckte att allt smink bara rann av, blev glansigt och riktigt fult helt enkelt. Deras mineral foundation är nog det värsta, herregud vilken dålig produkt. Nu kan jag själv inte förstå hur jag kunde gilla den förut. Reslutatet efter kanske bara någon timme blir helt glansigt, fläckigt och det rinner av. Så det blir en riktigt stor diss till den här!
 
Dagens Hiss
Tänkte hissa en av de underbaraste parfymerna jag någonsin använt! Det är då Beyoncé's parfym Heat Rush. Den doftar helt himelskt! Det är inte en så tung parfym, och den har en varm och blommig doft, jag bara älskar den! Tycker den passar perfekt nu till hösten, och flaskan är ju superfin! Den finns på Kicks för runt hundralappen.
 

Sjukt söt förskoleklass

Godmorgon!
Jobbig dag igår, var helt sliten när jag kom hem, hade ont i ryggen också haha. Men ungarna var så sjukt söta, ville hela tiden hålla hand, sitta i knä och bara mysa haha. Men sen kunde dom vara jobbiga också..
Dagen blev väldigt lång då jag ska vara på fritids också. Jag slutar ju samma tid som jag slutar skolan i vanliga fall, och börjar samma tid också. Men dom här dagarna kommer nog kännas mycket längre, och jobbigare! 
Idag ska dom ha matte, ska bli roligt och se vad dom gör för något ;) 
Nu ska jag fortsätta fixa mig, sen drar jag iväg till skolan :)
Krånglar fortfarande med bilduppladdningen, tur att jag har så många olika citat och grejer ;)
 

Just nu

Busshäng



Saltvatten spray

Varje gång jag lockat håret eller något sånt så vill jag gärna ha lite "liv" i det, och då fungerar en saltvatten spray perfekt! Har i lite i håret och poff, perfekt! Får det lite "messy" och "fluffigt", precis som jag vill ha det! Och man kan inte direkt klaga på lukten, älskar den! Defenitivt något som borde stå på skönhetshyllan hemma hos varje tjej! 
 

FOTORUNDA

Skogsbilder från förra helgen!
 
 
 

Nervöst

Är så himla nervös nu, knappt så jag vill praoa längre.. Får försöka vara positiv och tänka att allt ska gå bra haha (; Vaknade helt slut, hade svårt att somna igår, :p Ligger fortfarande i sängen, och det ända jag gjort hittills är att äta frukost haha, så lat (; Ska ta och fixa mig, sedan iväg till skolan :) Ni får ha en superbra dag, och för er som redan har höstlov, så får ni har ett superhärligt lov! :D
Blev något krångel när jag skulle ladda upp bilder, så fick bli den här (;
 
 

B&J

Har precis beställt en klänning från nelly.com, riktigt nöjd! :D Dagen har väl rullat på som vanligt, härligt att inte ha någon söndagsångest! :) Nu blir det mys med oth och min favoritsmak av B&J, älskar det! :') Spännande dag imorgon, praoa hos förskoleklassen, sjukt taggad! Hoppas det blir riktigt roligt med alla små barn! :D 
Usel mobilbild..
 

Inga planer alls

Ingen söndagsångest alls, härligt! Har ätit lite frukost och kollat på några avsnitt av oth, mys! :') Har också kollar på lite klänningar till nobel. Så himla svårt att välja haha, men tror jag har hittat en som jag vill ha (: Idag är det inget speciellt planerat, bara ta det lugnt, fota, blogga osv. Blir nog att kolla på oth största delen av dagen, haha ;) 
Nu ska jag hämta någonting att äta, sjukt hungrig :o 
Ha en bra söndag! 
Älskar min fina kamera, vad skulle jag göra utan dig <'3
 

Sådär härligt osminkad

Åh va tiden går fort, snälla låt inte helgen ta slut! saknar min Julia som jag får se på måndag :*
Har fixat med bloggen i stort sett hela dagen, redigerat bilder, fixat tidsinställda och fotat en MASSA! 
Men älskar såna här dagar, då jag bara kan gå runt i helt slappa och sköna kläder, vara sådär härligt osminkad och inte bry sig om någonting. 
Gick ut med systers kamera en sväng, skulle prova den. Fick faktiskt någon fin bild, men tycker hennes objektiv är så komplicerat, speciellt när jag inte är van vid det, så det tog ett tag innan jag förstog hur jag skulle göra haha. 
Kommer väl lägga ut dom bilderna senare idag, eller imorgon. Får se :) 
Nu ska jag se om Alicia gör något speciellt, annars ska vi väl ta tag i tvätthögarna vi skapat på golvet haha. Ha en fortsatt bra lördag alla!
Ja, ni ser ju hur sliten jag ser ut haha
 
 

Isabelle Tipsar - Tvätta Sminkborstarna

Idag bestämde jag mig för att tipsa om att vara noga med att tvätta dina sminkborstar. Vet du hur mycket bakterier som samlas där? En massa! Så himla ofräscht att kleta på det i ansiktet, usch! Man ska tvätta sina sminkborstar minst en gång i veckan, superviktigt! Det är mycket lättare, fräschare och snällare mot hyn att sminka sig med rena sminkborstar. Jag har blivit supernoga med att tvätta mina 1 gång i veckan, känns mycket bättre att sminka mig när jag vet att sminkborsten är ren! Det är så många som slarvar med detta, inte bra alls mot din hy. Har du en problemhy med mycket acne eller liknande kan det bara bli värre p.g.a. alla bakterierna på borsten när du sminkar dig. Jag använder mig bara av ljummet vatten, schampo och balsam. Jag har gjort en "steg för steg" tutorial, så kan ni se hur jag gör! Ledsen för dom dåliga bilderna, batteriet i min kamera var helt dött, så fick använda mobilen!
 
Såhär ofräsch ser min sminkborste ut efter en vecka, har ni lust att använda den där i ansiktet? Inte jag heller..
 
Jag börjar med att ta en liten klick schampo i handen.
 
Sedan fuktar jag sminkborsten med ljummet vatten och "gnuggar" in schampo i topparna av borsten.
 
Sedan sköljer jag bara av med vatten, då blir borsten att de ut såhär.
 
För att göra borsten mjuk och len så använder jag lite balsam. Råkade ta lite för mycket här haha
 
Sedan gör jag samma sak där, sköljer ur med ljummet vatten. 
 
Nu är jag klar! När borsten ska torka så burkar jag lägga den ner på en handduk. Var noga med att lägga den ner, och inte ställa den upp! Då rinner vattnet ner i borsten och då kan limmet som håller fast stråna lossa lite och stråna kan då falla av. För att bortsen ska bli helt torr så kan det ta ungefär ett dygn, så jag brukar tvätta dom varje fredag eller lördag så är dom torra tills på Måndag!
 
 
 
 
 
 

Så sliten

Åh, så skönt det var att komma hem och äntligen få helg! Provet gick rätt så bra, hoppas på ett C iaf. :) Så himla skönt att alla prov är klara nu, känns som jag bara kan andas ut nu haha. När jag kom hem kollade jag på vampire diaries, åh vilket bra avsnitt, vill se mer! Sen började jag städa mitt rum lite smått, slutade med att jag möblerade om och rensade bland en massa grejer hehe (; Är så torr runt ögonen, så jag har någon fet salva där, ser så himla vacker ut, helt vit runt ögonen haha. 
Imorgon blir det att fota och fixa lite med bloggen bara, ta det lugnt, vilket är väldigt behövligt! (;
Har skypat med Julia ikväll också, alltid lika roligt att snacka med henne :D Nu ska jag nog snart ta och sova, helt sliten efter veckan!
 

Fredag 18 oktober 2013

Åh, äntligen är dagen snart över, en lektion kvar, och det är eget arbete. Ska göra klart so provet då, lite kvar bara och hittills känns det bra! :) Inga speciella planer för dagen, när jag kommer hem blir det bara att slappa, väldigt behövligt (; I helgen blir det väl att fota lite, fixa med bloggen och så, bara ta det lugnt helt enkelt haha. Julia har åkt till Värmland nu, saknar henne redan haha :c 
Nästa vecka är det prao på schemat, så kul! Ska vara med förskoleklassen, haha hoppas dom gillar mig! Tänk så hatar dom mig.. haha! 
Grattis till Malin också som fyller 14år idag! :) 
Bild på mig och Malin
 
 

Plugg, Plugg & mera Plugg

Seg dag, inte ens haft roligt. Bara varit hängig och halvsur hela dan, haha :( 
När jag kom hem duschade jag, åt lite sen var det bara att börja plugga. Prov imorgon direkt på morgonen, så har pluggat som en galning nu, känner de i huvudet.. aj :c 
Ska fortsätta plugga, se om någon vill förhöra mig. Ska kolla på en film sen, försöka att inte tänka på biologin alls. Och sen bara förhöra mig igen och se om jag kommer ihåg allt. Haha, kan inte slappna av en sekund när jag har prov dagen efter.. (; 
Men det är bara imorgon och Fredag kvar, sen kommer två slappa veckor, först prao sen höstlov! :D 
Nu ska jag ta och välja film, sen plugga liite mer. Ha de bra!
 

Isabelle Tipsar - Miley Cyrus Bangerz

Idag tipsar jag om Miley Cyrus nya album, Bangerz. Alla låtar är sjukt bra, helt annorlunda än vad jag trodde det skulle vara, till det positiva då (; Ett helt blandat album också, många långsamma och sorgliga låtar till många härliga och roliga. Helt klart ett album som är värt att lyssna på. Albumet innehåller 16 låtar, alla lika bra (; Men jag har sju självklart mina favoriter, länkar dom här nedan (; 
Men jag rekomenderar verkligen att lyssna på hela albumet, sjukt bra! Tummen upp till dig Miley som gjort ett otroligt bra jobb med dom här låtarna!
 
http://www.youtube.com/watch?v=WMDi1yv0c8Y
 
http://www.youtube.com/watch?v=8oOGbzz4hcU
 
http://www.youtube.com/watch?v=orECHCS2e_0
 
http://www.youtube.com/watch?v=N-m2JGoNHsw
 
 

Underbara klass

Dagen gick fort ändå, allt blev plötsligt bra när jag kom till skolan haha. Hade ergonomiprov, kändes rätt bra ändå ;) Annars så har dagen flytit på som vanligt. Men herregud va jag skrattade sista lektionen, hela klassen låg typ på golvet och skratta och de bara rann tårar från typ alla hahah. Läraren började också skratta hysteriskt och det rann tårar från henne med. Jag har helt klart världens bästa klass! Börjar skratta så fort jag tänker på det hahaha! 
När jag kom hem var mormor och moster här, pratade lite med dom och så, sen tog jag faktiskt tag i geografin. Pluggade i över två timmar, så trött! Ska se om mamma kan förhöra mig på biologin nu, sen duscha. Sen tar jag faktiskt och kollar på någon serie, helt slut! Får hoppas jag sover bättre inatt!
Bästa klassen, just sayin ;)
 
 

Ett riktigt deppigt inlägg..

Dagen började verkligen inte bra idag.. Vaknade 5.20 för jag var så täppt i näsan. Allergimedicinerna vill inte fungera alls verkar det som. Kunde inte somna om, så jag gick upp. Tvättade ansiktet och så, sen när jag skulle ta frukost märkte jag att det fanns INGENTING att äta. Fick ta youghurt, fanns ingenting att ha till, hatar konsistensen på morgonen. Känns som att äta snigelslem eller något. Fortfarande helt täppt i näsan.. Ja, usel start på dagen helt enkelt! Får hoppas den fortsätter bättre! 
Tisdagar brukar jämt vara så himla sega och jobbiga. Herregud vilket dåligt humör jag blir på nu! 
Avrundar inlägget med en bild från skogen förra veckan.
 
 

Heartbreaker

Åh, kärlek till denna låt! Texten är så himla fin, o Justin sjunger den så himla bra också. Betyg 5/5 från mig, älskar den 



Isabelle Tipsar - Fit me serien

Idag tänkte jag tipsa om maybelline's Fit me serie. Har själv provat pudret, concealern och deras foundation. Mycket täckande, håller hela dagen och ger ett väldigt fint resultat. Använder mig inte så mycket av bassminkningar, men när jag väl använder så tycker jag att Fit me är det bästa! Många foundation's "rinner av" eller smular sig, men inte den här, stort plus i kanten! Pudret håller hyn matt, hela dagen, vilket inte många andra puder gör. Concealern är otroligt täckande och bra, älskar den! Har dock inte provat deras rouge, men har läst mycket om den och den verkar superbra! Har inte heller haft chansen att prova deras nya foundation stick, som då ska vara anti-shine. Har läst mycket om den också, de flesta verkar nöjda. Så kanske något man ska skaffa sig. Jag rekomenderar verkligen den här bas-serien. Säger inte att den är bra för alla, alla har ju olika hud typer, men för mig fungerar den perfekt! 
 
 
 

Smoothie

Jag och syster fixade ihop en varsin smoothie såhär på kvällskvisten. (; Vi hade i fil, blåbär, banan och frysta tropiska frukter såsom mango och sånt :) Riktigt gott, blev också sjukt mätt då vi fick väldigt mycket var haha (: Men det är så himla gott, perfekt som ett litet mellanmål efter skolan, eller varför inte till frukost? Ja, passar när som helst, och bäst av allt, det är väldigt nyttigt! ;)
 
Dålig mobilbild, ledsen för det! 
 

Ingen söndagsångest

Var så glad när jag vaknade imorse haha, ingen speciell anledning till det, men ja (; Var nyss ute på promenad i skogen med farmor och hundarna. Så mysigt med höst, älskar det! Synd att kameran inte följde med, hade blivit många fina höstbilder (; Inga planer för dagen, förutom plugg. Nästa vecka kommer vara riktigt jobbig, men sen är det prao en vecka och sen höstlov. Taggaa! (; 
Känner ingen söndagsångest alls idag, riktigt konstigt.. Men skönt också haha ;)
Ska städa lite i mitt rum, sen får vi se vad jag hittar på :) 
-Isabelle
Hittade dom här skumma "svamparna" i skogen igår.. vet inte ens vad det är för något haha
 

Dagens Hiss & Diss

Dagens Diss
Läxor, glosor, prov ja, you name it! Så himla trist att sitta på helger och plugga. Inte nog med att man lägger en massa tid på det, utan de fastnar inte! Det blir så himla frustrerande, och man orkar till slut inte längre. Även fast man vet att man har prov om bara några dagar så orkar man inte sitta och plugga på något som aldrig fastnar. Blir så himla irriterad och otroligt skoltrött! Får lust att kasta alla böcker och papper ut genom fönstret.. Ja, fy för skolarbete på helger!
 
 
Dagens Hiss
Idag hissar jag att fotografera. Så härligt att bara vandra runt i skogen och fota de som dyker upp framför kameralinsen. Få slippa tänka på allt jobbigt och dåligt och bara fokusera på det som faktiskt är riktigt vackert i livet (; Det är som terapi, ta ut kameran och bara fokuserar på det, inget annat! Tycker alla borde prova det, små digitalkameror till stora maffiga systemkameror, de spelar ingen roll! Ta det du har, även mobilkameran fungerar perfekt! Ta en runda i trädgården, sluta tänka på saker och fota de du ser. Så himla mysigt! Det är nog det som gör fotograferandet så himla roligt, att ha det som min terapi. Efter en lång och jobbig dag med massa att tänka på så tar jag ut kameran på en liten runda i trädgården eller skogen, och poff! Så är alla mina problem borta för en stund, det bästa som finns, verkligen!
 
 
 
 

Vad tycker ni?

Ja, ni kom med lite förslag till hur bloggen kunde bli bättre. Jag satt mig faktiskt och skrev en liten lista på både saker jag måste göra för att få bloggen bra, då menar jag såsom utseénde och så :) Sen skrev jag en till lista på "aktiviteter". Tänkte faktiskt visa er den listan, det är alltså saker som förhoppningsvis kommer att hända lite då och då här på bloggen :)
 
Tävlingar
"Isabelle Tipsar" hudvård/makeup/outfits/musik/film/skolan/träning/mat m.m
Frågestund
Bloppis
"Månadens must haves"
Dagens Hiss & Diss
 
Detta hade jag då tänkt starta upp lite smått på bloggen. Kommer förmodligen inte bli någon bloppis innan jag kommit igång på riktigt, men allt annat kan ni nog snart se! :D
Jag hoppas ni kommer fortsätta läsa, kanske följa på bloglovin? Vara med i någon tävling, eller kanske bara bli inspirerade! 
 
 

LITE NYTT

Ja, har nu bestämt mig för att försöka få iordning på bloggen. Jag vill att mina läsare ska tycka att det är roligt att gå in på min blogg, bli inspirerade eller bara kika runt och lite! Så jag hade tänkt att ni ska få hjälpa mig lite här, vad tycker du är jag ska införa för att just du ska ska bli inspirerad eller tycka det är roligt att läsa?
Hade planerat in att fixa iordning en ny bloggdesign i helgen, fräscha upp allt lite bara (; Har också tänkt starta något som "Dagens Tips", eller "Isabelle Tipsar", ja jag vet inte än. Kanske någon tävling eller så? Gör bloggen mer intressant helt enkelt. Försöka att bara lägga ut riktiga kvalité bilder och ordentliga inlägg varje dag. Kanske lite frågestunder då och då också. Ja, kommentera gärna vad ni tycker är roligt att läsa på en blogg, och vad ni tycker jag ska införa! 
-Isabelle

Torsdag 10 oktober 2013

Hej!
Bra dag faktiskt! Va helt förströrd imorse när vi skulle ha 4 prov nästa vecka, men nu ser det ut som det bara kommer bli två, skönt! :D Fick iaf A på matten idag, och sen A på svenska provet med, så himla nöjd! :D 
Var helt slut när jag åkte buss hem, somnade nästan haha. Men när jag kom hem var jag bara hungrig och när jag ätit blev jag pigg haha. 
Har känts som någon har varit i huset ända sen jag kom hem, så var livrädd ett tag, men känns fortfarande som nån är här inne.. usch! Hoppas alla kommer hem snart haha. 
Imorgon är det fredag, så skönt! Veckan har gått riktigt fort! Herregud, känns som de va helg igår eller nå (; Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, sen får jag hoppas alla andra kommer hem så jag slipper vara rädd ;p
-Isabelle
 
 
 
 

Skit vecka

Hej!
Herregud vad nästa vecka kommer vara jobbig. Vi kom fram till igår att nästa vecka kommer vi förmodligen ha 4 prov, och alla dom kräver en massa plugg. Då blir det prov typ Tisdag, Onsdag, Torsdag & Fredag. Kommer vara helt slut sen! ;o Vet inte om jag seriöst orkar haha! Idag är det också prov, men sista för den här veckan iaf. Matteprov.. usch! Kan ju inte ens matte, hahah. Åh, va jag avskyr skolan ibland alltså. 
Inte alls glad och taggad nu, vill bara ligga kvar i min säng hela dagen. Ja, ska ändå försöka ta mig igenom nästa vecka, plugga HELA helgen, sen plugga stenhårt varje kväll innan varje prov. Då kanske, kanske jag kan klara dom. Blir väldigt mycket plugg den här veckan som kommer! 
Nu ska jag fortsätta sminka mig, ha det så bra!
-Isabelle
 
Åh, vad jag älskar hösten och vintern!
 

Dagen

Hej!
Hade det superkul idag! Bra grupper också, helt klart nöjd med dagen! :D Det var tre stationer som man tävlade i. Den första var att man skulle typ tända en liten brasa som skulle ha sönder ett snöre som satt 50cm upp i luften, sen skulle man typ mäta träd o grejer, sist skjuta! De sista var riktigt roligt :D Vårt lag vann också, så vi fick tre stora marabou choklad bitar! :) Så himla roligt! Tog några bilder från dagen, så har redigerat dom lite snabbt! ;)
-Isabelle
 
DÅLIGA MOBILBILDER! 
Jo jag vet, jag o Malin är helt konsiga..
 
 
 
 

Just nu

Så himla fint ute nu alltså!



Onsdag 9 oktober 2013

Hej!
 Herregud vad tiden går fort på morgonen! Tycker det var nyss som jag klev upp! Så skönt att åka till skolan utan att ta med sig någon tung dataväska, eller vara nervös inför något prov eller så haha ;) Rätt så taggad tills idag ändå, kanske blir roligt! :D Så länge vi inte delas in i grupper då! Hatar det, kommer aldrig i samma grupp som mina kompisar, blir alltid helt ensam med såna som jag inte känner så väl.. 
Inga andra planer för dagen. När jag kommer hem blir det bara att ta de lugnt haha, och förmodligen göra någon läxa eller så ;P
Ha de bra alla!
-Isabelle 
 
Bild lånad från weheartit
 
 

For you, there's nothing in this world I wouldn't do - Avicii, Hey Brother

Hej!
Seg dag, men har skrattat nästan hela tiden hahah. Sista lektionen hade vi svenska prov, gick bra tror jag. Kändes som jag kunde allt, men man vet aldrig ;) Jag kan ju ha missuppfattat ALLT! När vi var klara fick vi sluta, så jag satt i klassrummet i typ 5min och väntade på Julia, sen va vi så hungriga så vi gick till båre och dela på en stripstallrik, så gott! Vi stannade kvar där ett tag, pratade en massa o så, sen cyklade vi hem. När vi kom hem till henne började vi få skrattanfall och skrattade åt helt tråkiga saker hahahah! Hade det riktigt roligt, länge sen jag skratta så haha! Tog bussen hem, va hemma typ halv 7, duschade och sen kollade jag på skräckfilm med familjen :) Nu tänkte jag kolla lite på youtube, sen sova ;) 
Imorgon är det skogsdag, rätt så taggad ändå! Hoppas det blir roligt, vi får ju fika iaf ;D 
Ja, jag hoppas ni haft en bra dag ;) Bloggar mer imorgon!
-Isabelle
 
 
 
 

Tisdag

Hej!
Varför är jag jämt så trött? Sover ju många timmar på nätterna o så, men blir ändå så himla trött.. :o 
Jobbig dag idag, Tisdagar har alltid vairt, och kommer alltid vara jobbigaste dagen på veckan. Den är jämt så himla jobbig och seg, usch! Men så fort den här dagen är klar så brukar veckan gå fort! :)
Har fixar mig lite, satt upp håret och sminkat mig lite halvt haha. Sminkar mig aldrig allt på en gång, fråga mig inte varför hahah (; Nu ska jag välja lite kläder, sen fortsätta sminka mig, ha de bra alla!
-Isabelle
 
Så sugen att kolla på oth nu! :'D
 
 
 
 

Sliten.

Hej!
Åh, herregud så trött jag är, döör! :c När jag kom hem gjorde jag engelska läxan, lyssnade på lite musik och bara slappade. Har nyss ätit mat, och nu ska jag väl sova snart haha, så sjukt trött! Har svenska prov imorgon, men orkar inte plugga nu. Pluggade lite på lektionen idag, känner mig rätt säker, tycker inte grammatik är så svårt :) 
Dagen har varit rätt så rolig, alla lektioner har gått fort! Kul att träffa Adella också, den nya tjejen i klassen! Ja, är som sagt helt slut, ont i huvet o grejer. Så ska väl lägga mig i sängen och pilla på mobilen ett tag. 
Ha en fortsatt bra Måndag!
-Isabelle
 
 
 

“People say nothing is impossible, but I do nothing every day.” - Winnie the pooh

Godmorgon!
Vaknade faktiskt av alarmet idag, ovanligt (; Gick motvilligt upp och fixade mig. Usch, så trött jag är! :( Men ska vara glad, positiv. Alla säger att jag är så negativ jämt, och det vill jag inte vara, haha! Så har bestämmt mig för att försöka vara positiv, får se hur de går haha :) 
Ska få en ny tjej i klassen, kommer bli så roligt :D Är väldigt nervös dock, kan ju inte prata engelska! haha (; 
Ja, rätt bra lektioner ändå idag, hoppas dagen blir rolig också. 
Nu ska jag ta och gå ner och ta på mig skorna och så. Ni får ha en superbra Måndag alla! 
-Isabelle
 
 
 

God knew exactly what he was doing when he led me to you -Miley Cyrus Adore You

Hej!
Riktigt härlig och mysig dag! Den har gått sjukt fort också! Åkte till stan en sväng, när jag kom hem chillade jag bara o så. Sen började jag pilla lite smått på cissis bloggdesign, och sen två timmar senare så var den plötsligt klar hahah. Blev faktiskt riktigt nöjd med den :D Har nyss duschat och nu ska jag nog äta något gott och kolla på the mentalist! :) 
Imorgon är det måndag, trist att helgerna går så fort jämt! Men det ska ändå bli en rolig och intressant dag imorgon, vi ska få en ny tjej i våran klass. Hon kan inge svenska, så vi måste prata engelska, vilken kommer bli ett problem för mig haha, mitt uttal suger. Ibland förstår jag inte ens själv vad jag säger (; Men det ska bli roligt att lära känna henne! :D 
Ja, ni får ha en fortsatt bra kväll! 
-Isabelle
 
Man kan inget annat än att älska honom
 
 
 
 

Dagens Tips - Byt mascara!

Dagens tips är att byta sin mascara, eller tvätta själva borsten var tredje månad. Själv är jag alldeles för slarvig med detta, använder min mascara tills den tar slut, torkar eller bara när jag känner för en ny. Inte okej! Var tredje månad ska man byta mascaran, eller åtminstone tvätta sjävla mascara borsten. Är man känslig så kan det gå illa, har själv haft en vagel i ögat, inte roligt! Det är som en liten svullnad som man kan få i ögonen, det är som en inflammation kan man säga. Jag har fått detta, tre gånger nu, tack vare alla bakterier i min mascara. Det är inte fören nu jag verkligen tagit tag i det och köpt ny mascara. Så byt eller tvätta var tredje månad! Det är superviktigt, dock är det inte många som tänker på det. Jag blir själv äcklad när jag tänker på alla smutsiga bakterier som gömmer sig i min mascara, usch. Ett annat tips är att inte låna mascara av andra, det kan lättare bildas bakterier då. Så håll din mascara för dig själv, var lite självisk haha! Så som sagt, ändra det här nu, så himla viktigt!
 
 
 
 
 

New in

Stort plus till lokan med pepparkaks smak! Älskar den! Hoppas mascaran också är bra, synd att jag inte kan använda den på ett tag bara ;(



Donken




Söndagsångest

Hej!
Vaknade vid 5 av att alla andra var uppe. Tydligen så hade vi inget vatten någonstans, så ingen kunde typ gå på toa o så, sen var det tydligen en mus som sprang omkring i mammas o pappas sovrum. ja, kaos överallt kändes det som! Men jag somnade om, vaknade igen vid halv 8. Fixade lite frukost och kollade på the mentalist. Sen ropade pappa att han hade lyckats laga det som var trasigt, så vi fick vatten igen haha. Gick diekt ner och tvättade ansiktet, måste typ göra det så fort jag vaknar, känner mig så ofräsch annars haha, sen borstade jag tänderna också.
Dagens planer är väl att fixa en bloggdesign åt Cissi och åka in till stan. Annars har jag inget speciellt att göra, bara ta det lugnt och njuta extra mycket nu innan veckan :) Vi har jätte mycket prov dom här två kommande veckorna, usch! Så jobbigt, men bara att plugga och göra sitt bästa haha :)
Avrundar här, känner att det blev lite långt (;
//Isabelle
 
 
 
 

Börjar om på nytt!

Hej! 
Då min förra blogg inte fanns på bloglovin av någon okänd anledning bestämde jag mig för att göra en ny bloggdesign helt själv från grunden och byta blogg. Det händer väldigt sällan att jag faktiskt tar mig tid till att koda en hel bloggdesign själv. Men trist väder ute, och jag hade inget annat för mig, så ja. Det blev som de blev ;) Imponerad av mig själv att jag faktiskt hittade vart alla koder var o så, men det tog ju sin tid haha. 
 
På den här bloggen kommer jag väl blogga om min vardag, fotografi och skönhet. Lite tips, dagens hiss & diss, tävlingar och liknande kommer att dyka upp. Bara att hålla koll! Släng gärna in en kommentar eller två. Jag gör också bloglovin byten! (;
//Isabelle
 
 

RSS 2.0