Fredag!

Åh, äntligen är det fredag! När jag kommer hem så ska jag storstäda mitt rum, göra det fräscht o så. Sen ikväll slår jag mig ner i sängen med godis, läsk och en bra film! :) Förmodligen någon med Leonardo DiCaprio, bästa skådespelaren ju! Slutar tidigt, så måste vänta på bussen rätt länge, men idag får jag sällskap av Julia ett tag! :D 
Julia visade mig en trailer till en film som jag helt klart kommer gråta massor till haha. The impossible heter den, ni har förmodligen hört talas om den då de flesta jag känner sett den. Syster har sett den, och Julia säger också att den är superbra och jätte sorglig. Ska helt klart ta och kolla på den någon gång! Rekomenderas! Började nästan gråta av bara trailern! 
Klicka på bilden för att se trailern!
 

Fredag?

Känns seriöst som fredag idag, har gjort de ända sen jag slog upp ögonen imorse.. :/ Men det är ju ändå en bra känsla då blir man ju så glad hahaha ;) 
Eftermiddagen har tillbringats i min säng, med datan och min underbara vovve. Låg o mös med henne och kollade på andra avenyn, bästa! 
Var ju tänkt att jag och mamma skulle åka in till stan idag, men hon var tvungen att jobba längre, så vi hann inte. Istället åker vi på Söndag, då jävlar ska jag införskaffa mig ett par riktigt snygga dojjor! 
Snart kommer pappa och syster hem med pizza, ska bli så underbart gott! Sen bad jag pappa att köpa lösgodis till mig, men ska spara de till helgen..eller imorgon haha (; 
 
 

GIF

Ville göra lite fina gifs med min vovve.. ja, hon ville inte alls samarbeta. Min lilla flicka älskar att pussas :*
 
 

Torsdag

Godmorgon på er mina fina bloggläsare, även om ni inte är så många haha :') 
Dagen har börjat riktigt dåligt måste jag säga. Sov hur dåligt som helt inatt, vaknade hela tiden, och låg vaken länge osv.. Känner mig förövrigt riktigt skitig och ful då mitt smink blev kaos och mitt hår inte är nytvättat.. Orkade aldrig tvätta det igår, och jag brukar tvätta håret varje dag.. Så känns inte sådär supermysigt nu :/ Har också världens myskläder då jag inte alls kände för att ha jeans. Ja, en "fuldag" kan man helt klart säga! 
Men vi får hoppas att resten av dagen blir bättre! Slutar tidigt idag, som tur är! Åker direkt hem sen drar jag och mamma in till stan. Ska kolla på nå nya skor till mig, hoppas jag hittar några jag gillar! 
Sen är skoldagen helt okej, inga prov eller så! :) Nu måste jag avrunda här och fortsätta fixa mig så jag kan dra till bussen! 
bjuder på't
 

Välbehvlig paus + Dagen

Tog en välbehövd paus från bloggen. Satt lösenordskydd då jag inte ville att alla skulle gå in och se hur tom bloggen såg ut. Men nu känner jag att jag vill ta tag i allt igen. Behöver få skriva av mig, och fixa med bilder som läggs ut på bloggen osv. Men det var skönt att slippa tänka på bloggen ett tag, men som sagt, nu är jag tillbaka! 
 
Dagen då? Jodå, den har varit bra! Har gått riktigt snabbt också, fick veta att jag fick A på teknikprovet, herregud vilken lättnad! Trodde inte alls att det skulle gå bra! Efter lunch kollade vi på en teater, den var rätt bra. Iaf den bästa vi sett i skolan hittills! :) När jag kommer hem väntas matte läxa och SO plugg. Ska iaf ta tag i det på en gång så jag får det gjort sen, kommer nog gå rätt fort! Om jag hinner innan det blir alldeles för mörkt så kanske jag går ut och fotar lite, var länge sen och vill ha lite bilder till bloggen! Annars tar jag nog det i helgen! 
Just nu sitter jag och väntar på bussen som kommer om 20 min, vill verkligen hem nuuu! Ja, ni får ha det så bra, så bloggar jag mer sen!
 
 

It's funny day by day, nothing changes. But when you look back, everything is different

Var på sämsta humöret på bussen idag, var tvungen att åka så långt innan jag kom hem, jag var trött, lite smått irriterad också.. Usch! Men när jag kom hem bestämde jag mig för att inte vara sur när jag klev in genom dörren, skulle bara göra resten av familjen på dåligt humör och kändes som att ingen skulle få en trevlig kväll då. Så klev in genom dörren med största leendet och mötte min fina hund. Mamma hade bakat massa gott, gjort saft också. Så satt mig och fikade och direkt kändes allt mycket bättre. Tänk vad en positiv inställning kan göra! :D Inget att plugga till idag, bara läsa ett kapitel i en bok, det går fort! Sen blir det bara att duscha och fixa sig för kvällen, sen så ska jag bara slappa. (; Hemskt seg dag, får hoppas att det blir bättre imorgon! 
Nu ska jag ta och läsa lite bloggar, sen tar jag nog en dusch och fräshar till mig lite :D Hoppas ni har haft en bra dag! 
 
 

Slappt

Vaknade vid halv 10 ungefär, sovit 11 timmar inatt, så jäkla skönt att bara få sova ut! Helgen har gått alldeles för fort, redan Söndag liksom?! Ska i alla fall bara ta det lugnt hela dagen, inte göra något speciellt alls. Sitter just nu och leker runt lite i gimp, var länge sen jag fixade med lite bilder och så, så himla kul! :D Har inget speciellt att göra idag, får se vad jag hittar på! (; 
 
 
 

Igår + Idag

Hade superkul igår! Vi var hos frisören från 3 till halv 7 ungefär. Julia blev supersnygg, har bilder hur det blev i inlägget under! :D Sen åkte vi hem och åt tacos och hade det supermysigt! Jag och Julia skulle ha Twilight maraton, men ja, vi båda somnade efter halva första filmen..Slitna efter en lång vecka! Vi vaknade när filmen var slut, typ halv 1, då tvätta vi bort sminket och la oss och sov haha, så blev det med de! (; Det var faktiskt första gången Julia somnade före mig och vaknade före mig med! 
När jag kom hem så städade jag mitt rum på en gång, nu håller jag på och tvätta lite kläder också, hade hur mycket som helst att tvätta! :o Ikväll blir det att kolla på andra avenyn och bara ta det lugnt, känns behövligt! Ska njuta lite extra också eftersom vi inte har någonting att plugga till! :D 
Ni får ha en superbra Lördag!
truuuee
 
 

Hos frisören

Bilder från Julias hårklippning! Tog sammanlagt 3 timmar att fixa, hon blekte slingor också, men tog aldrig kort på de haha.  Förlåt för dålig kvalité och dåligt ljus! Mobilbilder, och inte redigerade!
 
 
 

Fredag

åh, äntligen är det fredag! Är så taggad till i eftermiddag när Julia ska klippa sig! :D Ska också sova kvar där, kommer bli en grym fredag! Ska snart ha lektion, den enda dåliga lektionen idag, sen kommer allt bara vara kul och tiden kommer gå jätte fort! (; Ville bara kika in och uppdatera er lite!
Bild på mig o Nora från igår. Haha, blir så glad när jag kollar på den! Har seriöst de bästa vännerna! <3
 

Fuldag..

bloggen har varit helt off hur länge som helst nu känner jag.. men har faktiskt inte haft tid alls. Hade ju prov igår, haha som jag tjatat om det där provet på bloggen hur länge som helst nu ;) Det är iaf klart nu och det känns som jag äntligen har tid för annat än skolan på eftermiddagarna! :D När jag kommer hem idag blir det bara att chilla o så, ska också packa lite tills i morgon. Då följer jag med Julia hem, sen ska hon åka o klippa sig och sen stannar jag där till Lördag. Ska bli så himla kul! :D 
Usch, idag känns det som en sån där fuldag.. inget blev bra. Sminket, håret och kläderna ser bara helt hemskt ut! Känns inte som jag har några andra kläder heller som duger... aja, ska iaf försöka vara glad, för imorgon är det fredag! :D
Ni får ha en superbra Torsdag så bloggar jag förhoppningsvis ikväll! :) 
 

Helt slut

Är helt slut nu, mamma kom in på mitt rum för ett litet tag sen och sa åt mig att ta en paus från pluggandet haha, hon tycker jag pluggat alldeles för mycket idag och att jag borde vila upp mig, men nej. Inte nu, kan verkligen inte koppla av om jag inte känner att jag kommer fixa provet vi har snart. (; Är i alla fall jätte trött, så ska kolla något avsnitt av andra avenyn och sedan blir det att sova. Trist Lördag, men måste ha såna med ibland haha ;) 
Min snälla syster fixade en header åt mig, så sjukt nöjd! Tycker hon fotar så himla fina bilder, eller vad säger ni? Sjukt snygg bild, och min blogg blev mer stilren! Riktigt nöjd, tack så hemskt mycket! :D
Har inte så mycket mer att säga, tänker faktiskt inte tråka ut er med att skriva vilka planer jag har för morgondagen, om ni läst vad jag gör om dagarna så kan ni nog lista ut det. (; 
Ha en fortsatt bra Lördag!
 

Lördag

Har inte hunnit blogga idag, har pluggat nästan hela dagen. Känner mig helt säker på ungefär halva häftet nu, men har anda halvan kvar, plus ett annat lite mindre häfte, och provet är på Onsdag, så känner verkligen pressen nu, kommer inte hinna lära mig allt känns det som.. Ska bli så skönt på Onsdag eftermiddag när jag kommer hem, kommer verkligen kunna andas ut haha (; Kommer inte ha prov på ett tag nu då vi börjat med nya saker i alla ämnen efter lovet! :D
Igår kollade jag på en MASSA avsnitt av andra avenyn, kollade kanske på 15 avsnitt i sträck typ haha (; Har kollat några avsnitt idag med, så sjukt bra! Helt fast haha, har lyckats få syster att kolla på det med :D 
Nu ska jag hämta någonting att äta och sen fortsätta plugga!
 
 

Helgens planer

Hej på er! Som jag skrev igår så vill jag ju helst skriva minst 2 ordentliga inlägg varje dag, så försöker med det idag då (; Äntligen Fredag, så himla skönt! Måste tyvärr plugga idag och resten av helgen, kan inte slappna av om jag inte pluggat något, går typ runt och har ont i magen då haha. Hade tänkt göra tekniken, i massor! Ska kunna hela häftet efter helgen har jag bestämmt haha, sen ska jag väl göra lite SO också, favoritämnet (; Ska väl ta det lugnt också haha :D Bara en lektion kvar idag, och det är eget arbete, sen slutar vi! 
Nästa fredag ska Julia klippa sig, extrem förändring då hon ska klippa kort, men är helt säker på att hon kommer passa i det! Kommer bli så snyggt! Jag hade tänkt vara med när hon klipper sig, vill se hur det blir och så, kommer lägga upp före och efter bild på bloggen sen! :) 
Ni får ha en fortsatt bra dag så bloggar jag mer senare.
Letade efter en bild på weheartit om att plugga, men på ett positivt sätt.. kom bara massa negativa bilder så sket i det haha ;)
 
 

Trött + plugga

Dålig bloggning redan nu. Haha, trodde jag skulle klara av minst 2 ordentliga inlägg varje dag någon vecka, men de sket sig på en gång (; Igår när jag kom hem var jag så fruktansvärt trött, somnade på en gång, vilket var ungefär halv 9.. Haha, men sov i nästan 10 timmar, ändå var jag inte utvilad idag, somnade på bussen och är riktigt trött nu.. :c Dagen har också varit såå seg, helt sjukt! När jag kom hem var det bara att ta tag i pluggningen, gick rätt bra ändå! Inte fått in så många sidor i skallen, men har en egen liten teknik haha. Jag tar bara ca 2-3 sidor i taget och pluggar hur mycket som helst på, tills dom sitter stenhårt i skallen, sedan fortsätter jag bara tills det inte är några sidor kvar (; Tar typ 2-3 dagar för mig att göra så, så de går fort också haha. 
Imorgon är det äntligen fredag, ska bli så skönt att få sova hur länge jag vill igen! :D Har sagt åt mamma att köpa en mascara och ett kollegieblock till mig då båda är slut (; Bara SO och spanska sen är ett helt sånt block slut för mig.. :o Men antecknar ALLT som har med det att göra i dom, så inte så konstigt! (; 
Blev ett långt och rörigt inlägg, men hoppas ni förstår lite av vad jag skrev i alla fall!
 
Kollade förresten på nya avsnittet av pretty little liars igår, så sjukt bra! :D
 

Onsdag, första dagen

Första dagen efter lovet idag, är så sjukt trött, men tiden har ändå gått fort haha, som tur är ;) bara en lektion kvar, sen är det lunch! Efter lunch har vi två lektioner så slutar vi, så himla skönt! Ska hem och äta något gott, är så hungrig ;) sen SKA jag plugga! 
Ville bara uppdatera er lite snabbt så bloggen inte blir helt stilla på dagarna nu! :)




Skola imorgon

Ser verkligen inte fram emot att gå upp klockan 6 imorgon.. Men går bara i tre dagar nu, sen är det helg, skönt de! 
Verkar som lektionerna kör igång direkt nu när vi börjar, man hade ju hoppats på tre slappa dagar haha. En mjukstart liksom, men nej så skönt ska man inte få ha det. (; 
Idag har jag bara städat och sånt, tog mig tid att stryka mina sängkläder, tog ett bra tag de haha! Har nyss ätit pizza, så mår äckligt illa nu :c Ska snart ha "hemmaspa" och sen blir det att kolla serier. Vet inte om jag ska kolla på nya avsnittet av teen wolf eller andra avenyn..svårt val haha :D Inte har jag pluggat idag heller, :/ SKA göra det imorgon, måste börja lite iaf. (:
Bild lånad från weheartit  Älskar bilden!
 

Tisdag morgon + dagens planer

Godmorgon! Vaknade lite före 9 ungefär, låg kvar i sängen och snapade ett tag med Nora, sen gick jag upp och fixade frukost.Toast och oboy, bästa! :D Har också hunnit kolla tre avsnitt av andra avenyn. Var faktiskt rätt bra, blir bara bättre och bättre ju mer man kollar. Så helt klart en serie jag kommer fortsätta kolla på. (;
Nu har jag tvättat det sista, och ska väl städa upp lite på mitt rum, bara fräsha upp det till veckan. Ikväll blir det hemmaspa, ska plocka ögonbrynen, använda mina clear-up strips, använda min nya body scrub och scrub till ansiktet, hårinpackning o ja, massa sånt. Ska bli riktigt mysigt, va ett tag sen nu! :) 
Sen i eftermiddag hade jag tänkt att plugga lite, måste ta tag i det nån gång ju! 
Vad ska ni hitta på idag? 
 
 

Toppendag med shopping

Jag har verkligen haft en toppendag! Var så sjukt kul att åka iväg o shoppa, länge sen jag gjorde det nu! :D Sist vi åkte till stan var det så himla mycket folk så jag köpte ingenting. Men idag fick jag med mig lite saker hem, är så himla nöjd med allt! Dock kom jag på två saker jag verkligen behöver nu när jag kom hem.. strumpor och eye makeup remover. Får ta o köpa de nån annan gång haha. Men typiskt mig att glömma när man väl är i stan :/ 
Ikväll hade jag tänkt att bara ta det lugnt, funderar på om jag ska ge den svenska serien Andra Avenyn ett försök. Är inte så förtjust i svenska filmer och serier. Men många verkar gilla det, så ska väl försöka kolla. (; 
 
Imorgon är sista lovdagen, tyvärr. Men det ända som får mig att inte vilja börja skolan igen är det förbaskade teknikprovet vi har om en vecka! Har knappt pluggat alls, typ 40 min.. Hade vi inte haft provet hade det inte alls gjort nått att börja skolan igen.. Åh, orkar verkligen inte! :c Men som jag skrev i ett inlägg förut, ska jag försöka vara positiv. Bara att ta fram pappren, plugga och göra provet så gott jag kan! Inge mer med det egentligen!
Ni får ha en fortsatt bra dag, så bloggar jag mer imorgon! 
 
Så himla glad att jag köpte ett par boyfriend jeans. Alltså kolla, är ju så sjukt snyggt! 
Bild lånad från weheartit
 
 

shoppat

Ljuset är superdåligt på bilderna, fotade bara lite snabbt! Jätte nöjd med allt, och fick rätt så mycket pengar över ändå, känns bra haha :D Som sagt så är ljuset så himla dåligt, men allt är väl egentligen lite ljusare. Blev en så gul ton på bilderna :c 
 
Boyfriend jeans från Cubus 499kr. (dom är ljusare i verkligheten)
Tröja från Gina Tricot 129kr
Tröja från Gina Tricot 129kr
Tröja från Vero Moda 159kr
Tröja från BikBok 50% rea 125kr (vanligt pris 249kr)
City Gross 27kr/st
City Gross 46kr/st
 
 
 
 
 

Tvätta, shoppa & blogga

Hej på er! :) Jag har inte alls haft lust att blogga dom senaste dagarna, har inte haft lust.
Idag vaknade jag vid halv 10 ungefär, gick upp och åt frukost, fixade mig lite och sen tog jag tag i tvätten.. Har knappt några rena strumpor haha, så tyckte det var dags (; Jag brukar alltid ta en dag i veckan då jag tvättar allt som använts under veckan, men nu på lovet så har jag inte orkat, så himla lat haha. 
Idag kanske det blir att åka och shoppa, vi får se. Ska iaf försöka hitta några snygga jeans, och lite tröjor. Alltid behövligt! Så "att göra listan" idag är väl att tvätta, förhoppningsvis shoppa och att blogga (; 
Ni får ha en superbra dag så bloggar jag mer senare! :D
 
 
 
 
 

Fredag 3 januari

Såhär tidigt har jag inte gått upp på hela lovet tror jag.. har varit alldeles för lat haha. Men ställde klockan på 9 imorse, så jag skulle hinna fixa mig innan jag åker till Julia. Men tog bara en timme ungefär, så nu sitter jag här och har såå tråkigt :c 
Igår var en sån här skön dag där jag inte gjorde något speciellt alls, haha. Vaknade vid halv 1, åt frukost och sen gjorde jag en ny bloggdesign. Vid halv 5 ungefär kom posten med mina saker jag beställt från kicks! :D Sen resten av kvällen hjälpte syster mig att fixa om lite på mitt rum. Bytte plats på typ alla möbler, så kändes jätte konstigt när jag vaknade imorse haha. Det var i stort sett hela min dag igår, gör inget vettigt alls nu på lovet, även om jag egentligen borde sätta mig och plugga.. 
 
Lite före 12 åker jag till Julia, stannar där tills imorgon också! :D Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, äta gott och kanske kolla på någon film? Ja, vi får se haha. Men kommer nog inte blogga alls när jag är där, så slänger väl in ett inlägg imorgon när jag kommer hem. 
 
bjuder på bilderna.., lite allmänt uttråkad bara (;
 

nytt från kicks

Äntligen har jag fått mina smink produkter jag beställde från kicks för precis en vecka sen! :D Detta är ju produkter som jag aldrig tidigare provat, så det var jättekul att prova något nytt. Har provat allt nu, och är så sjukt nöjd, kan verkligen rekomendera dom här, absolut några av de bästa produkterna på min skönhetshylla! (; 
 
Primer från Smashbox för 295kr. Har inte hunnit prova den helt än, men hittills så sitter sminket kvar och ser ut som när jag precis applicerade det! 
 
Pro longwear concealer från MAC för 180kr. Den här concealern är helt magisk! Älskar den och kommer helt klart fortsätta köpa den här när min är slut!
Eyeliner från IsaDora i färgen "Black". Kostade 99kr. Ganska så svår att applicera, men jag är ju inte van med flytande eyeliner. Men den verkar ändå sjukt bra, men krävs lite träning för mig (;
Ögonfransböjare som kostade 48kr. Behövde en då jag faktiskt inte ägde någon tidigare haha, köpte en billig men den verkar fungera bra ändå, gör ju vad den ska. Nöjd! :D
 
 
 
 

nyårsafton

Nyårsafton firades hemma med familjen, trivs bäst så! :D Hade supermysigt! Vi gick till farmor och fikade lite, sen hem och äta supergod mat! Vid 12 gick vi ut och kollade på alla fyrverkerier, jättefint var de! Härlig kväll med familjen, bäästa! :'D Var gjorde ni då?
Jag knäppte aldrig några kort, alldeles för lat för att ta fram kameran, men lånar lite bilder av syster! :')
 
Det här var då nyårsmaten som syster tog lite kort på. Vi hade ett stoort fruktfat med massa exotiska frukter, mycket godare än godis och sånt! Sedan åt vi skaldjur, såsom räkor, kräftor, hummer och musslor, riktigt gott! Och till de hade vi vitlöksbröd, aioli till räkorna och en underbart god västerbottenpaj! Allt var så fräsht och man blev inte alls så äckligt mätt som man blir med den feta julmaten. 
 

RSS 2.0